Županija

Završenu prvu faza uređenja ceste Dubravka-Bani obišao župan Nikola Dobroslavić

obilazak cesta dubrava bani

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo u pratnji načelnika Općine Konavle Boža Lasića obišli su završenu dionicu ceste Dubravka-Bani. U obilasku su bili i ravnatelj Županijske uprave za ceste Ivo Kaštelan, direktor Dubrovnik cesta Roberto Krile te pročelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Općine Konavle Miljenko Mikulić.

Riječ je o prvoj fazi uređenja ove prometnice, a nositelj projekta je Županijska uprava za ceste. Iz Dubrovačko-neretvanske županije podsjećaju kako je riječ o projektu uređenja dijela lokalne ceste Dubravka-Bani zajednička je investicija ŽUC-a i Općine Konavle. Ukupno će se urediti trasa u duljini 3,2 kilometra. Projekt je podijeljen u dvije etape od kojih je prva duljine 1,5 kilometara te je ona službeno i završena. Vrijednost radova, koje je izvodila tvrtka Dubrovnik ceste, iznosi 1,1 milijun eura.

Iz Dubrovačko-neretvanske županije javljaju kako se planira kako će Županijska uprava za ceste i Općina Konavle u sljedeće dvije proračunske godine završiti radove i na preostalih 1,7 kilometara ove prometnice.

 

Pročitajte još

Župan primio košarkašice ŽKK Ragusa

Dulist

TURISTIČKA ZAJEDNICA IZABIRE Tko ima najljepšu okućnicu na otoku Mljetu?

Dulist

Učiteljski fakultet u Zagrebu ukinuo prijemni ispit

Dulist