Aktualno

ZAVRELJE NIJE VIŠE ZAMUĆENO Povišena mutnoća vode i dalje prisutna na izvorištima Palata i Šumet

Vodovodne mreže Palata i Šumet i dalje su zamućene, dok je za izvorište Zavrelje stigla obavijest o prestanku zamućenja.

Naime, kako ističu iz Vodovoda, povišena mutnoća vode još uvijek je prisutna u dijelovima vodovodne mreže Palate te mreži Šumeta te stoga voda na području Orašca, Gornjih sela, Elafita i Šumeta nije za piće.

Pregledom terena utvrđeno je kako je mutnoća na izvorištu i u vodovodnoj mreži Zavrelja unutar dozvoljenih vrijednosti i može se koristiti za piće.

U suradnji s JVP Dubrovački vatrogasci Vodovod Dubrovnik organizirao je opskrbu pitkom vodom cisternom za danas prema sljedećem rasporedu:

CISTERNA 1
14.00 do 14.45 sati ŠUMET (IZA CRKVE)
15.00 do 16.00 sati GROMAČA (KOD VRTIĆA)
16.10 do 17.00 sati KLIŠEVO (KOD CRKVE)
17.10 do 18.00 sati ORAŠAC (DVD ORAŠAC)

-Mutnoća vode u ostalim dijelovima vodovodne mreže pod nadzorom Vodovoda Dubrovnik je sukladna Zakonu o vodi. Kontrola i dezinfekcija obavljaju se redovito, a o svim promjenama Vodovod će pravodobno obavijestiti javnost – ističu iz Vodovoda.

Pročitajte još

NOVI PLOVIDBENI RED Provjerite kad polazi posljednji brod s Lokruma

Dulist

UMIROVLJENICE DOMA ‘DUBROVNIK’ MILICA PORTOLAN I RUŽICA MISEVSKI: ‘U ovoj situaciji najvažnije je zadržati radost i mir’

Leona Rašica

Ne zaboravite, u nedjelju se pomiče sat unatrag

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija