Županija

ZAUSTAVLJENO ZBOG KORONE Radi se na dokumentaciji za obnovu Kaša

ZAUSTAVLJENO ZBOG KORONE Radi se na dokumentaciji za obnovu Kaša

Župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima sastao se s izaslanstvom Društva prijatelja dubrovačke starine. Predsjednik Društva Vedran Kosović upoznao je predstavnike županije s aktualnim investicijama DPDS-a na području Dubrovačko-neretvanske županije te izazovima s kojima se društvo susreće. Župan Dobroslavić ukazao je na nužnost

O obnovi lukobrana Kaše razgovaralo se na sastanku župana Nikole Dobroslavića i predsjednika Društva prijatelja dubrovačke starine Vedrana Kosovića. Naime, kako javljaju iz Županije, župan je
ovom prigodom ukazao na nužnost obnove Kaša, na što je Kosović rekao kako su one specifične i svakako zrele za obnovu. Naglasio je i da Društvo temeljem sporazuma sa županijom nastavlja s izradom projektne dokumentacije nakon zastoja zbog COVID-a-19.
-Zbog cjelokupne situacije oko korone taj je projekt bio na čekanju, no ponovno se pokreće i nakon obavljenih istraživanja radi se na projektnoj dokumentaciji te se traži način za realizaciju projekta – istaknuo je predsjednik DPDS-a Vedran Kosović.
Tajnik društva Maro Kapović zahvalio je Dubrovačko-neretvanskoj županiji na dosadašnjoj suradnji i uručio županu Dobroslaviću medalju DPDS-a izrađenu u povodu 70-te obljetnice društva. Uz predsjednika i tajnika DPDS-a na današnjem sastanku su bili i članica Malog vijeća Marina Oreb te tehnički tajnik društva Lukša Hanza.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist