Grad

ZATEČEN PRI ISCRTAVANJU Maloljetnik priveden zbog grafita na cesti prema Pobrežju, slijede sankcije

Policijski službenici zatekli su danas maloljetnu osobu prilikom nelegalnog ispisivanja grafita na novoj prometnici od Mosta dr. Franja Tuđmana do Pobrežja, javljaju iz Grada Dubrovnika.

Zbog nagrđivanja i oštećivanja imovine – prometne infrastrukture u vlasništvu Grada Dubrovnika maloljetna osoba je privedena.

U cilju zaštite gradske imovine, Grad Dubrovnik će podnijeti odgovarajuće prijave protiv počinitelja koji je, uz sankcije, dužan ukloniti grafit te imovinu Grada vratiti u prvobitno stanje do ponedjeljka, 16. siječnja.

-Grad Dubrovnik i ovom prilikom upućuje javni apel o nužnosti čuvanja gradske, odnosno javne imovine od svih oblika vandalizma te napominje da je u tu svrhu postavljen funkcionalan sustav videonadzora na javnim i prometnim površinama. Građane se poziva da svaki zamijećeni čin vandalizma prijave nadležnim tijelima.

Građanima je za prijavu kvarova i oštećenja na javnoj komunalnoj opremi i infrastrukturi dostupna internetska platforma i aplikacija Dubrovačko oko. Kako bi se omogućila što lakša i neposrednija komunikacija, a time i učinkovitije rješenje problema, građanima je od prošle godine na raspolaganju Pododsjek za hitne intervencije, ustrojen u sklopu Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu. U funkciji je e-mail adresa hitneintervencije@dubrovnik.hr, a dostupna su i dva broja telefona (0800 203020 i 020/333-792) s mogućnošću ostavljanja govornih poruka van radnog vremena. Otvorena je i Facebook stranica Hitne intervencije na komunalnoj infrastrukturi Grada Dubrovnika – navode iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Trajno se uklanja javni WC ispod platana na Pilama

Dulist

[FOTOGALERIJA] Ekipa iz Kluba 65+ u điru s Lidijom Begić

Dulist

Povratak Dubrovačkog karnevala: Nikad više događanja za sve generacije!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija