Grad

Tvrtka Nautika poslala priopćenje o restoranu Dubravka, žele da se natječaj poništi!

Tvrtka Nautika poslala priopćenje o restoranu Dubravka, žele da se natječaj poništi!

Iz tvrtke ‘Nautika d.o.o’ danas je stiglo priopćenje medijima o natječaju za zakup poslovnog prostora restorana Dubravka.

U priopćenju koje potpisuje uprava tvrtke ističe se kako je ‘stav odgovornih osoba i vlasnika Nautike d.o.o. da se javni natječaj poništi i ponovi zbog raznih interpretacija istog i mogućih sudskih postupaka koji nisu u interesu niti jedne stranke u postupku’.

-Pošto se sadašnjim vlasnicima Nautike d.o.o. nikad u zadnjih 20 godina nije pogodovalo u ovom Gradu, a da bi otklonili sve sumnje, mi inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj. Vlasnici Nautike d.o.o. pozivaju sve medije da istraže sve javne natječaje u zadnjih 20 godina u Gradu, a koji su bili sve osim javnih i da u tim natječajima istraže tko je pogodovao i kome se pogodovalo – naglasili su u priopćenju.

Podsjetimo, početkom siječnja Ugostiteljsko-turističko društvo Ragusa (UTD Ragusa) objavilo je javni natječaj za zakup poslovnog prostora restorana ‘Dubravka’. Prostor se daje u zakup u svrhu obavljanja ugostiteljske djelatnosti, kao što je to do sada bio slučaj. Početni iznos mjesečne zakupnine je 40 tisuća eura plus PDV. Dosadašnji zakupac je upravo tvrtka Nautika d.o.o. u vlasništvu Eriha Kolaka.

Iz Grada Dubrovnika (većinskog vlasnika društva UTD Ragusa d.d.) su, nakon medijskih objava poslali priopćenje ‘budući da su se u javnom prostoru pojavile određene informacije koje su temeljene na pogrešnom i spekulativnom interpretiranju činjenica, ali i na temeljnom nerazumijevanju materije, a i s obzirom na upite medija’, kako su među ostalim istaknuli.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist