Grad

Tvrtka Nautika poslala priopćenje o restoranu Dubravka, žele da se natječaj poništi!

dubravka004

Iz tvrtke ‘Nautika d.o.o’ danas je stiglo priopćenje medijima o natječaju za zakup poslovnog prostora restorana Dubravka.

U priopćenju koje potpisuje uprava tvrtke ističe se kako je ‘stav odgovornih osoba i vlasnika Nautike d.o.o. da se javni natječaj poništi i ponovi zbog raznih interpretacija istog i mogućih sudskih postupaka koji nisu u interesu niti jedne stranke u postupku’.

-Pošto se sadašnjim vlasnicima Nautike d.o.o. nikad u zadnjih 20 godina nije pogodovalo u ovom Gradu, a da bi otklonili sve sumnje, mi inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj. Vlasnici Nautike d.o.o. pozivaju sve medije da istraže sve javne natječaje u zadnjih 20 godina u Gradu, a koji su bili sve osim javnih i da u tim natječajima istraže tko je pogodovao i kome se pogodovalo – naglasili su u priopćenju.

Podsjetimo, početkom siječnja Ugostiteljsko-turističko društvo Ragusa (UTD Ragusa) objavilo je javni natječaj za zakup poslovnog prostora restorana ‘Dubravka’. Prostor se daje u zakup u svrhu obavljanja ugostiteljske djelatnosti, kao što je to do sada bio slučaj. Početni iznos mjesečne zakupnine je 40 tisuća eura plus PDV. Dosadašnji zakupac je upravo tvrtka Nautika d.o.o. u vlasništvu Eriha Kolaka.

Iz Grada Dubrovnika (većinskog vlasnika društva UTD Ragusa d.d.) su, nakon medijskih objava poslali priopćenje ‘budući da su se u javnom prostoru pojavile određene informacije koje su temeljene na pogrešnom i spekulativnom interpretiranju činjenica, ali i na temeljnom nerazumijevanju materije, a i s obzirom na upite medija’, kako su među ostalim istaknuli.

Pročitajte još

POŽALIO NAM SE ČITATELJ Cabrio bus na Pilama blokirao ‘šesticu’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

‘Karaka’ i ‘Fontana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

Dulist