Grad

Tvrtka Nautika poslala priopćenje o restoranu Dubravka, žele da se natječaj poništi!

Iz tvrtke ‘Nautika d.o.o’ danas je stiglo priopćenje medijima o natječaju za zakup poslovnog prostora restorana Dubravka.

U priopćenju koje potpisuje uprava tvrtke ističe se kako je ‘stav odgovornih osoba i vlasnika Nautike d.o.o. da se javni natječaj poništi i ponovi zbog raznih interpretacija istog i mogućih sudskih postupaka koji nisu u interesu niti jedne stranke u postupku’.

-Pošto se sadašnjim vlasnicima Nautike d.o.o. nikad u zadnjih 20 godina nije pogodovalo u ovom Gradu, a da bi otklonili sve sumnje, mi inzistiramo da se javni natječaj poništi i objavi novi natječaj. Vlasnici Nautike d.o.o. pozivaju sve medije da istraže sve javne natječaje u zadnjih 20 godina u Gradu, a koji su bili sve osim javnih i da u tim natječajima istraže tko je pogodovao i kome se pogodovalo – naglasili su u priopćenju.

Podsjetimo, početkom siječnja Ugostiteljsko-turističko društvo Ragusa (UTD Ragusa) objavilo je javni natječaj za zakup poslovnog prostora restorana ‘Dubravka’. Prostor se daje u zakup u svrhu obavljanja ugostiteljske djelatnosti, kao što je to do sada bio slučaj. Početni iznos mjesečne zakupnine je 40 tisuća eura plus PDV. Dosadašnji zakupac je upravo tvrtka Nautika d.o.o. u vlasništvu Eriha Kolaka.

Iz Grada Dubrovnika (većinskog vlasnika društva UTD Ragusa d.d.) su, nakon medijskih objava poslali priopćenje ‘budući da su se u javnom prostoru pojavile određene informacije koje su temeljene na pogrešnom i spekulativnom interpretiranju činjenica, ali i na temeljnom nerazumijevanju materije, a i s obzirom na upite medija’, kako su među ostalim istaknuli.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija