Aktualno

Zašto se užurbano uređuje Pentagon?

Iznad „Pentagona“ zora sviće, dobro doš'o predsjedniče…ili, točnije, gradonačelniče. 

Predvorje zgrade u kojoj je, igrom slučaja, od nadavno smještena i redakcija Dulista, posljednjih nekoliko dana prava je mala košnica.

Svi nekud trče, nešto nose, kao da se sprema veliki spektakl. Pituri se izmjenjuju na zadatku ličenja unutrašnjosti, službenici su posebno revni u obnovi nekdašnje recepcije, lašte se prozori i vrata, mete se i uređuje okoliš.

Po riječima užurbanih službenika, posjet (zlonamjerni bi rekli – inspekcija) gradonačelnika Andra Vlahušića najavljen je za četvrtak ujutro točno u 8 sati. Još uvijek nije poznato hoće li ispred zgrade biti održan i ranojutarnji „na parove razbrojs'“.

Na jutros snimljenim fotografijama vide se lijepo uređene zelene površine, a posebno zanimanje izaziva kadar prebojanih i zatvorenih ulaza u lift koji vodi za urede Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte. Od „lifta koji nikad ne stiže“ ostalo je tek pozivno dugme.

Mnogi naši umjetnici sigurno će biti ljubomorni na ovu umjetničku instalaciju punu simbolike.

Ipak, treba priznati kako je svim "stanarima" Pentagona drago vidjeti da se izgled zgrade obnavlja.

Pročitajte još

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

ĆIROVOM STAZOM KROZ KONAVLE Sudjelujte besplatno u biciklijadi i uživajte u predivnom krajoliku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija