Zanimljivosti

Započinje novi ciklus besplatnih radionica za očeve

blank

Dječji vrtić Konavle poziva sve očeve djece predškolske dobi na besplatni ciklus radionica – Klub očeva rastimo zajedno.

-Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju – navodi Tena Erceg iz DV Konavle.

Ciklus radionica sastoji se od 5 radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama, Tata i dijete igraju se zajedno (radionica na kojoj sudjeluje i dijete) i Tata od zanata. Dodatno, održat će se i radionica za majke O očevimaimajkamazamajkeočevauključene u ovaj program.

blank

-Planirani početak je četvrtak14. listopada 2021. godine u 17h ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle (objekt Cavtat na Mećajcu). Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić. Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.comili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavl – ističe.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

DUBROVAČKI CARITAS U AKCIJI ZA POMOĆ ALBANIJI Osnovci za osnovno, odrasli za dodatno

Dulist

POZIV TREĆAŠIMA Dođite večeras u Lazarete i postanite Linđovac!

Dulist

BESPLATNI WEBINARI Kako proširiti svoje poslovanje ili se ‘progurati’ na tržištu?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija