Zanimljivosti

Započinje novi ciklus besplatnih radionica za očeve

Započinje novi ciklus besplatnih radionica za očeve

Dječji vrtić Konavle poziva sve očeve djece predškolske dobi na besplatni ciklus radionica – Klub očeva rastimo zajedno.

-Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju – navodi Tena Erceg iz DV Konavle.

Ciklus radionica sastoji se od 5 radionica koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama, Tata i dijete igraju se zajedno (radionica na kojoj sudjeluje i dijete) i Tata od zanata. Dodatno, održat će se i radionica za majke O očevimaimajkamazamajkeočevauključene u ovaj program.

-Planirani početak je četvrtak14. listopada 2021. godine u 17h ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle (objekt Cavtat na Mećajcu). Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić. Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.comili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavl – ističe.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist