Županija

Započelo uređenje raskrižja u Srebrenom, mole se vozači za strpljenje

Započeli su radovi na konačnom uređenju raskrižja Srebreno, a koji se odnose na izmještanje magistralnog cjevovoda i spoj državne ceste D8 i Ulice Bruna Bušića.

Investitori su Hrvatske ceste koje su sa tvrkom Poduzeće za ceste Split potpisali Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 3.627.417, 41 kunu. Ovom prilikom Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka naglasio je kako će završetkom ovih radova u potpunosti biti završena rekonstrukcija raskrižja Srebreno, a osiguravanjem uvjeta za planirani spoj s Ulicom Bruna Bušića kojom će se pak rasteretiti promet na semaforima raskrižja Srebreno. Izvođač je već ranije uveden u posao, a radovi će trajati ukupno šest mjeseci. U tom vremenu povremeno će biti otežan promet pa se vozači mole za strpljenje i razumijevanje. Općina Župa dubrovačka još jednom će pozvati stanovnike Ulice Bruna Bušića na konačan dogovor u vezi realizacije projektne dokumentacije kako bi se utvrdio režim prometa. Podsjetimo, Općina Župa dubrovačka prije par godina financirala je izradu Idejnog projekta te riješila vlasničke odnose kako bi se ovaj projekt mogao u cjelosti realizirati.

Pročitajte još

Cavtat u izboru za najbolju europsku destinaciju 2021.

Dulist

POZIV ŽUPSKIM IZNAJMLJIVAČIMA Osigurajte besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima KB Dubrava

Dulist

Vučković u Pločama najavila novu mjeru za nadoknadu gubitka poljoprivrednicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija