Grad

ZAMJENA ULOGA UZ DAN ŠKOLE Danas su ključe od Monte imali – učenici!

Osnovna škola Montovjerna na sasvim je drukčiji način obilježila svoj dan.

-Dan škole odlučili smo proslaviti ‘obrnuto i uvrnuto’!? – najavili su još jučer iz ove škole, koja je zapravo odlučila zamijeniti uloge pa su učenici na jedan dan „preuzeli ključe od škole“.
Ključima škole odgovorno su ovog petka upravljali ravnateljica Korina Sathya Carević iz 4.a te ravnatelj iz 8. a razreda Petar Bajurin.
Kako javljaju s Monte, najuzbudljiviji dio Dana škole bila je zamjena učenika i zaposlenika škole. Učenici su pokazali iznimnu ozbiljnost i odgovornost izvršavajući svoje radne uloge. Oduševljenje je bilo obostrano.
-Sretni smo i ponosni što zajedno promičemo međusobno uvažavanje. Naši novinari izdvojili su najzanimljivije izjave malih, ali i velikih sudionika zamjene – poručuju iz škole.
Evo i izjava_
Učenici zaštitari Marino i Marko Brzica: Naša dužnost bila je čuvati školu i paziti na red. Voljeli bismo ponoviti ovaj dan.
Zaštitar škole Robert Kalačić rekao je kako su učenici dobili uvid u obim posla, a najviše ih se dojmio pregled nadzornih kamera. Predivno iskustvo! – poručio je.
Učenik ravnatelj Petar Bajurin: Jako sam ponosan na to što sam izabran i ovo radno mjesto je ispunilo moja očekivanja, čak i više!

Ravnateljica škole Lucija Vujica rekla je kako su Petar i Korina dobili su uvid u rad ravnatelja – donijeli su nekoliko važnih odluka, popratili rad djelatnika i učenika.
-Dan proveden sa svojim zamjenicima me ispunio ponosom i potvrdio da su školi potrebne ovakve aktivnosti koje zbližavaju sve učenike i djelatnike škole – rekla je ravnateljica.
Učenica pedagoginja Viktorija Bekić: Posao pedagoga mi se jako sviđa, ali me više privlači medicina.
Pedagoginja škole Jasna Čović rekla je pak kako se Viktorija odlično snašla u ulozi pedagoginje škole, vrlo brzo ovladala je osnovnim elementima ovog posla kao što su individualni rad s učenicima, uvid u nastavu i sastavljanju izvješća.
-Bilo je jako zabavno, inspirativno za daljnji rad s djecom – rekla je Čović.
Spremač učenik Đivo Dobud: Nije lako našim spremačicama. Morao sam čistiti skale uvijek iznova i zato sam im zahvalan na strpljenju u radu s nama.
Spremačica škole Neda Džamarija rekla je kako su učenici rado prihvatili posao čišćenja, pokazali su izniman trud i želju da rade u timu.
-Sretna sam da u školi imamo ovakvu vrijednu i marljivu djecu – poručila je gospođa Neda.

Kako je protekao cijeli dan možete pogledati na Facebook stranici OŠ Montovjerna.

Izvor; foto: Facebook/OŠ Montovjerna

Pročitajte još

Dio gradilišta Lapadske obale i sutra zatvoren za sav promet i pješake

Dulist

Dio gradilišta Lapadske obale zatvara se zbog ugradnje betonskih elemenata

Dulist

SAFU: Ne postoji sumnja na nepravilnosti u Libertasu, dogodila se ljudska pogreška

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija