DuList IN

ZADRŽALI MICHELINOVU ZVJEZDICU Restoran 360 otvara svoja vrata, uvodi i novost

restoran 360

Restaurant 360 Dubrovnik otvorit će svoja vrata u utorak, 23. lipnja.

U ovoj sezoni kao novost u ponudi, na kuli Sv. Luke otvorit će pop-up bar. Barmen Ivan Dejanović gostima će nuditi craft koktele, a u ponudi bara i restorana nalazi se i više od 90 vina na čaše, s naglaskom na autohtone hrvatske i regionalne sorte. Za vinsku kartu, vodeći vinski magazin svijeta – Wine Spectator, dva puta je restoranu uručio Best of Award of Excellence (2019. i 2018.).

Jelovnik chefa Marija Curića koji je treću godinu za redom potvrdio Michelinovu zvjezdicu, dok je restoran prema Gault Millau Hrvatske 2020, sa 17,5 bodova i 4 toke odnio titulu najboljeg restorana u Hrvatskoj, u ovoj će sezoni ponuditi više novih jela. Uz nekoliko signature-dish tanjura iz prethodnih sezona kao što su skuša, romb i golub, ovogodišnji će jelovnik imati i veganske opcije.

– Vjerujući da, bez obzira na neizvjesnost trenutka, samo zajedničkim i koordiniranim radom možemo ostvariti poslovnu dobrobit i potaknuti zadovoljstvo gostiju, otvaranjem našega restorana želimo poslati poruku da je hrana univerzalni jezik koji sve nacije i jezici razumiju, te da su restorani mjesta gdje se susrećemo s dragim ljudima i stvaramo uspomene. U tom duhu, biti će nam zadovoljstvo ugostiti vaše goste i biti dijelom njihovih uspomena – ističu iz restorana.

Njihovo radno vrijeme ostaje nepromijenjeno. Poslužuju isključivo večeru, od utorka do nedjelje, od 18.30 do 22.30 sati. Ponedjeljkom je restoran zatvoren.

Pročitajte još

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom