Zanimljivosti

Zadarski modni Mačak na Stradunu

Zadarski modni Mačak na Stradunu

Jadranko Ključanin, koji je zbog svog osebujnog modnog stila dobio nadimak zadarski modni Mačak, sinoć je bio u điru Stradunom.

Zadarski modni mačak poznat je i po svojim performasima. Jedan takav bio je sa sukošanskim zvončarima i njihovim janjcima.
Prošle godine Ključanin je bio glavni glumac u spotu nizozemskog DJ-a Brane Kovaka za pjesmu 'Liberty Park', za koji je sam osmislio koreografiju. S obzirom da su u izdavačkoj kući, s kojom radi i Armin Van Buuren, bili oduševljeni Jadrankovim nastupima na televiziji i tekstovima u novinama, nizozemski glazbenik podrijetlom iz Zadra, odlučio je da Jadranko bude zaštitno lice projekta Mucho Loove, koji je radio s DJ-om Mikom Olsonom.

Za razliku od zagrebačkog Modnog Mačka, Marka Grubnića, Ključanin  odbija nositi brendirane stvari i sve sam dizajnira. Dok Grubnić voli skupe Hermesove torbe on je još 2011. istaknuo kako bi taj novac radije donirao bakicama koje kopaju po smeću. Iste godine Modni mačak Marko Grubnić je od organizatorice Zadar Fashion Nighta, Aleksandre Grdić, tražio da Zadraninu zabrani ulaz na reviju. Nakon kraćeg raspravljanja Jadranka su ipak pustili u prvi red.

Pročitajte još

ANTE CURAĆ Rekvijem za žrnovske petraleze

Dulist

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist