DuList IN

ZA SLATKE DELICIJE Preuzmite online kuharicu s odabranim receptima

ZA SLATKE DELICIJE Preuzmite online kuharicu s odabranim receptima

Naša draga suradnica Jannette Razum iz Samobora pripremila je za ove blagdane i kuharicu s približno 50 boićnih recepata koja je odmah o objavi doživjela ‘boom’ preuzimanja!

Veliku božićnu online kuharicu s odabranim receptima za vaš slatki blagdanski stol, možete preuzeti ovdje, a u priloženim linkovima svakako ne propustite pogledati naše top recepte za blagdansku trpezu.

Jannette Razum jedna je od naših ‘najslađih’ suradnica – simpatična slastičarka rođena je 1988. godine i živi u manjem mjestu pokraj Samobora. Po struci prvostupnica ekonomije s nekoliko godina radnog iskustva u turizmu, trenutno je domaćica, posvećena obitelji, ali i ljubavi prema slasticama. Upravo ta ljubav povezala nas je početkom ove godine, a s Jannette smo htjeli i na najslađi način ‘zaključiti’ ovu, 2017. godinu. Tako nam je ova vrsna majstorica kolača i torti, koja vodi sjajnu stranicu ‘Slatki svijet torti i kolača’, za božićni broj DuLista pripremila čak šest ukusnih recepata za slastice uz koje će vaša blagdanska trpeza biti još ljepša i ukusnija, a potražite ih ovdje.

Pročitajte još

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist