Aktualno

ZA PRAZNIK RADA Sa Srđevcima i SDP-ovcima omastite brk grahom

U nedjelju, 1. svibnja je Međunarodni praznik rada, koji se tradicionalno obilježava i besplatnim porcijama graha. U pjatu graha moći će uživati i Dubrovčani i to na dvije lokacije – u Gružu i na Srđu. Na Srđu se pak prikupljaju donacije za grah.
Naime, gradska organizacija SDP-a poziva sve sugrađane na prigodno druženje uz grah u park Luja Šoletića. Početak je u 11:00 sati.

S druge strane, na Srđu se grah kuha u organizaciji stranke Srđ je Grad.
-Prije i poslije graha družimo se, šećemo, igramo se društvenih igara, što je kome drago, učimo uz Ivana Viđena, sunčamo se i plandujemo – poručuju Srđevci te napominju da donesete svoju zdjelicu i pribor za jelo kako se ne bi stvaralo nepotrebno smeće.
Okupljanje je već od 10:30 ispred Tvrđave, a potom se šeće do livadice. Grah dolazi oko 12, taman za objed. Srđevci će prikupljati i donacije za grah.

-Kako se u isto vrijeme u gradu trči 5K maraton u organizaciju DUmotiona, a čija će sredstva biti uplaćena Društvu za multiplu sklerozi, i mi smo se odlučiti priključiti akciji. Prikupljat ćemo donacije za grah (predložena donacija 20 kuna ili koliko tko želi i može) koje ćemo onda uplatiti na račun Društva – poručili su.

Pročitajte još

UDRUGA GLAS PODUZETNIKA PITA: Zašto tako dugo čekamo radne dozvole?

Dulist

MATO FRANKOVIĆ: Konačno započinje projekt izgradnje autoceste do Dubrovnika

Dulist

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija