Zanimljivosti

ZA POTREBE KORISNIKA Prodajom Caritasovih bilježnica s porukama Ljubavi prikupljeno više od 40.000 kuna

Caritas Dubrovačke biskupije početkom mjeseca rujna, u kojem slavi dan svojeg osnutka 24. rujna, organizirao je promociju Caritasovih bilježnica po župama i crkvama Dubrovačke biskupije.

U trideset i šest župa, crkava i svetišta biskupije, od Dubrovnika, preko Župe dubrovačke, Primorja i Konavala, do Korčule, Lastova i Pelješca, u nedjelju, 5. rujna vjernici su mogli, u zamjenu za donaciju, uzeti svoju bilježnicu s različitim porukama Ljubavi.

U ovoj akciji prikupljen je iznos nešto veći od 40.000 kn. Akcija je pokrenuta zbog povećanog broja korisnika koji se u potrebi javljaju u biskupijski Caritas. Navedeni iznos će biti namijenjen plaćanju lijekova, režijskih troškova i ostalih egzistencijalnih potreba koje korisnici iskažu.

Iz biskupijskog Caritasa zahvaljuju svima koji su sudjelovali u akciji, uz poruku s Caritasove bilježnice: ‘Ljubav čini svijet čudesnim’.

Fotografije: Caritas Dubrovačke biskupije i župne zajednice

Pročitajte još

‘LIJEPO JE KAD SE DRŽI DO TRADICIJE’ Luminacija u Čibači uoči blagdana sv. Luke

Dulist

Gdje su bili komunalni redari ne tako daleke 1984.?

Dulist

UZ PEKARSKE SLASTICE U Domu za starije Dubrovnik obilježili dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija