Aktualno

‘ZA ČISTU DESETKU’ Obišli smo obnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik

Novoobnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik obišli su ove srijede gradonačelnik Mato Franković i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević. Uređenje prostorija financirao je Grad Dubrovnik iznosom malo većim od 800 tisuća kuna.

-Ovo je prostor u koji dolaze svi naši sugrađani, ali i gosti Grada. Bilo je zato bitno da on izgleda adekvatno. Bio je to derutan prostor koji ničim nije odavao da se nalazi u Gradu koji je šampion turizma. Zato smo se odlučili izdvojiti sredstva u namjenu uređenja kako bi i policijski službenici radili u kvalitetnim prostorijama, ali i kako bi dojam Grada za sve oni koji dolaze bio bolji – istaknuo je gradonačelnik Mato Franković te dodao kako će Grad i dalje nastaviti ulagati u sve žurne službe.

Načelnik Ivan Pavličević zahvalio je gradonačelniku i Gradu jer su uvijk imali sluha za pomoći policiji.

-Pritom mislim ponajprije na službenike koji rade s građanima i posjetiteljima. Sasvim je drukčiji osjećaj kada ih policijski službenik primi u ovako uređene prostorije. Grad je šampion turizma, desetka je u svemu, a sada i policija ima prostorije koje zaslužuju tako visoku ocjenu. Ovo nije jedina pomoć Grada policiji. Podsjetimo kako nastoji i olakšati život policijskim službenicima koji nisu domicilni stanovnici kroz financiranje njihovog stanovanja – rekao je Pavličević te istaknuo kako će uskoro urediti i ulaz u ovaj dio Policijske postaje.

-Ulaz ćemo djelomično urediti vlastitim sredstvima. Već smo počeli, pronađen je investitor, naručena su vrata pa će opet slika dolaska u Policijsku upravu biti ljepša – zaključio je načelnik Pavličević.

Pročitajte još

LEO AJDUKOVIĆ IZ ACI MARINE DUBROVNIK Nautičari stigli mjesec dana ranije nego 2020.

Andrea Falkoni Račić

Lucijana Leoni nova počasna konzulica u Dubrovniku

Dulist

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija