Aktualno

‘ZA ČISTU DESETKU’ Obišli smo obnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik

'ZA ČISTU DESETKU' Obišli smo obnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik

Novoobnovljene prostorije Policijske postaje Dubrovnik obišli su ove srijede gradonačelnik Mato Franković i načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević. Uređenje prostorija financirao je Grad Dubrovnik iznosom malo većim od 800 tisuća kuna.

-Ovo je prostor u koji dolaze svi naši sugrađani, ali i gosti Grada. Bilo je zato bitno da on izgleda adekvatno. Bio je to derutan prostor koji ničim nije odavao da se nalazi u Gradu koji je šampion turizma. Zato smo se odlučili izdvojiti sredstva u namjenu uređenja kako bi i policijski službenici radili u kvalitetnim prostorijama, ali i kako bi dojam Grada za sve oni koji dolaze bio bolji – istaknuo je gradonačelnik Mato Franković te dodao kako će Grad i dalje nastaviti ulagati u sve žurne službe.

Načelnik Ivan Pavličević zahvalio je gradonačelniku i Gradu jer su uvijk imali sluha za pomoći policiji.

-Pritom mislim ponajprije na službenike koji rade s građanima i posjetiteljima. Sasvim je drukčiji osjećaj kada ih policijski službenik primi u ovako uređene prostorije. Grad je šampion turizma, desetka je u svemu, a sada i policija ima prostorije koje zaslužuju tako visoku ocjenu. Ovo nije jedina pomoć Grada policiji. Podsjetimo kako nastoji i olakšati život policijskim službenicima koji nisu domicilni stanovnici kroz financiranje njihovog stanovanja – rekao je Pavličević te istaknuo kako će uskoro urediti i ulaz u ovaj dio Policijske postaje.

-Ulaz ćemo djelomično urediti vlastitim sredstvima. Već smo počeli, pronađen je investitor, naručena su vrata pa će opet slika dolaska u Policijsku upravu biti ljepša – zaključio je načelnik Pavličević.

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist