DuList IN

WHITE PARTY Tko nije propustio šipanski događaj ljeta?

blank

Promotori Šipana Semra i Teofil Bogdan u četvrtak navečer su priredili nesvakidašnju zabavu na ovom elafitskom otoku. Zabava u bijelom, održana u staroj Fratiji na brdu poviše Suđurđa, pokazala je kako danas izgledaju neke od ljepotica iz 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Posebnu pažnji privukle su Maja Kučić Kržić, bivša Miss nekadašnje Jugoslavije, koja je nakon osvajanja titule istu predstavljala na svjetskom izboru u Londonu i poznata TV i radio voditeljica Darija Mikulandra Žanetić koja na otoku Šipanu ima drugi dom i koja je aktivna u promociji elafitskog otoka

Maja i danas izgleda senzacionalno, ističe se u priopćenju poslanom povodom ove zabave, a na šipanskom događaju ljeta bila je u pratnji supruga, proslavljenog vaterpolista Ognjena Kržića.

Među stotinjak uzvanika pažnju su privlačile također ljetne stanovnice Šipana, bivša manekenka, a danas pilates instruktorica Jelena Orešković Atabeyki te bivša manekenka, danas poznata poduzetnica Sandra Vranješ Milić. Party u bijelom pod maskama nije propustio ni bivši vaterpolist dubrovačkog Juga i osvajač Lige prvaka Marko Bautović te dubrovački poduzetnici Romana i Tomo Ivušić.

Pročitajte još

Severina čestitala rođendan Terezi Kesoviji: Žena kojoj se divim i na čiji spomen imena ustanem

Dulist

NAŠA GLAZBENA DIVA DANAS PUŠE 85 SVJEĆICA Sretan rođendan Tere!

Dulist

NOVA KOLEKCIJA BURALA Luksuz i kvaliteta od najkvalitetnijeg češljanog pamuka

Dulist