DuList IN

VUKINA FOTO PRIČA ‘Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!’

VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!'

Dubrovački turistički vodič Ivan Vuković ‘Vuka’ ponovno boravi na Havajima. Kao i dosada, sa svojim je fotoaparatom zabilježio je posebne trenutke na putovanju te ih podijelio i s čitateljima DuLista.

Big Island Hawaii. Najveći otok u arhipelagu, a i najstariji. Otok vulkana, lave, manti, bijelih psina, kitova… Također, otok rancheva i kauboja. Živi se aloha lifestyle, sličnost dalmatinskoj fjaki je očita. Život u kupaćim i surfanje. Znate kako se kaže – Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!

VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!'

VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!' VUKINA FOTO PRIČA 'Ne možeš kupiti sreću, ali možeš kartu za Hawaii!'

Foto/Video: Ivan Vuković Vuka

 

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist