DuList IN

‘VRIME’ Korčulanska pjevačica Neli u suradnji s Matijom Dedićem objavljuje prvu pjesmu!

'VRIME' Korčulanska pjevačica Neli u suradnji s Matijom Dedićem objavljuje prvu pjesmu!

Prvi singl “Vrime”, korčulanske pjevačice Neli u suradnji s Matijom Dedićem dogodio se u potpunosti spontano i neplanirano, zahvaljujući prijateljici Sandri Tribusson koja je Neli spojila s autorima pjesme Hrvojem Prpićem i Krešimirom Butkovićem.

Matija Dedić se uključuje u prijateljsku suradnju te potom pjesmu ispunjava svojim prepoznatljivim jazzy zvukom. Kao što naziv “Vrime” daje naslutiti, za realizaciju je trebalo proći i neko vrijeme, točnije – pune dvije godine.

Neli je odmah na prvu kliknula s pjesmom i osjetila na koji je način oživjeti te interpretirati ovu modernu mediteransku šansonu tako da naglasak ostane na pozitivnoj poruci pjesme: “Unatoč teretima života i prolaznosti vremena treba nositi osmijeh na licu ,te u svojoj jednostavnosti hrabro zakoračiti u svaki novi dan!”

Svojim dugoiščekivanim singlom “Vrime” – kojem se jako veseli – Neli otvara jedno novo poglavlje u glazbi i životu. Pjesma uz Matijin poseban ‘touch’ ima prepoznatljiv mediteranski zvuk zahvaljujući Teu Aničiću i Luky-u koji su uspjeli istaknuti melankoliju njenog baršunastog glasa te prostora koji je definira kao osobu. Iako joj je “Vrime” tek prvi singl u karijeri – Neli vjeruje da će publika pjesmu brzo zavoljeti te s njom donijeti svježinu mediteranskog podneblja u ove vruće ljetne dane.

Osim autora Hrvoja Prpića i Krešimira Butkovića, pjesma “Vrime” je svakako plod timskog rada vrlo talentiranih glazbenika i entuzijasta: za aranžman i izvedbu su zaslužni Teo Aničić , Matija Dedić i Manja Ristić a sve se odigravalo pod budnim okom i stručnim uhom Lukyja kao supervizora.

Zahvale također idu i Berku Muratoviću na bubnjevima, Ratku Kalogjeri s Radio Korčule za snimanje vokala, Franu Ožboltu, Gle fotka Studio za cover fotografiju, Merga Victi te sponzorima.

Pjesma je dostupna na svim streaming servisima.

Glazba: Hrvoje Prpić
Tekst: Krešimir Butković
Aranžman: Teo Aničić
Koaranžeri: Matija Dedić, Manja Ristić, Luky
Postprodukcija: Manja Ristić
Mix i mastering: Goran Simonoski, La Plant Studio
Video produkcija:PILOT studio & Milan Latković

Supervizor: Luky

Vokali: Neli Gorgijevska Šestanović
Klavir: Matija Dedić
Akustična, električna i bass gitara: Teo Aničić
Gudači: Manja Ristić, Luky
Bubnjevi: Berko Muratović

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist