DuList IN

Pet nas dana dijeli od Ponta Lopud festivala

Pet nas dana dijeli od Ponta Lopud festivala

Iako nas do početka Ponta Lopud festivala dijeli pet dana, već su popunjena sva mjesta za glazbeno-filmski spektakl, projekciju filma Birdman uz glazbenu pratnju četverostrukog osvajača nagrade Grammy, Antonija Sancheza, koji će partituru za bubnjeve odsvirati uživo pred gledateljima tijekom filmske projekcije. Zbog ogromnog interesa publike za ovu projekciju, koja će se održati u nedjelju 26. lipnja s početkom u 21.45 u Franjevačkom samostanu – LOPUD 1483, otvorena je lista čekanja.

U šest festivalskih dana, na jedinstvenim lokacijama – tvrđavi Franjevačkog samostana -Lopud 1483 i plaže hotela RMH Lopud Lafodia Resort & Wellness – posjetitelji će uživati u osam filmskih projekcija. Donosimo pregled projekcija za koje se još mogu kupiti ulaznice.

Ulaznice za filmske projekcije po cijeni od 70 kn, kao i karte za brodske transfere po cijeni od 30 kn mogu se kupiti preko sustava ENTRIO i preko mrežne stranice Ponta Lopud festivala ili direktno preko poveznice OVDJE.

Polazak broda Argosy u Gružu (veliki mol) za otok Lopud je svaki festivalski dan u 18.00 sati, a povratak je u 00.00 s Lopuda (veliki mol) za Gruž.

U razdoblju trajanja festivala od 22. do 27. lipnja prije filmskih projekcija svi posjetitelji mogu uživati u specijalitetima lopudskih ugostitelja pod nazivom Ponta Lopud Gourmet, koji će nuditi posebno osmišljene menije iz dubrovačkog kraja, pripremljene na tradicionalni način od lokalno uzgojenih namirnica, a po prvi puta u partnerstvu s Gault&Millau Croatia u restoranima otoka Lopuda vrhunske delicije mediteranske kuhinje pripremat će vrhunski hrvatski chefovi.

 

 

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist