Grad

VRIJEDNOST 180 TISUĆA KUNA Rekonstruirana rasvjeta u tri ulice i osvijetljeno boćarsko igralište u Petrovom selu

VRIJEDNOST 180 TISUĆA KUNA Rekonstruirana rasvjeta u tri ulice i osvijetljeno boćarsko igralište u Petrovom selu

U sklopu godišnjeg programa investicijskog održavanja sustava javne rasvjete Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika proveo je rekonstrukciju javne rasvjete u Mljetskoj ulici, Ulici bana Josipa Jelačića i Ulici Miroslava Krleže te osvjetljenje boćarskog igrališta u Petrovom selu. Ukupna vrijednost navedenih ulaganja u sustav javne rasvjete prelazi 180 tisuća kuna, navode iz Grada Dubrovnika.

U Mljetskoj ulici u Gružu rekonstrukcija javne rasvjete izvršena je izradom šest novih stupnih mjesta s podzemnom mrežom, montažom šest novih stupova i jednako toliko novih LED energetski visokoučinkovitih svjetiljki. Dužina trase obuhvaćene rekonstrukcijom iznosi 180 metara, a vrijednost radova je 59.948,55 kuna.

U Ulici bana Josipa Jelačića i Ulici Miroslava Krleže na području GK Montovjerna rekonstrukcija javne rasvjete obuhvatila je postavljanje 13 novih stupnih mjesta u dužini 400 metara s energetski visokoučinkovitim LED svjetiljkama i podzemnim instalacijama, a izvršeno ulaganje vrijedno je 107.454,31 kuna.

U okviru navedenog programa provedeno je i osvjetljenje boćarskog igrališta u Petrovom selu postavljanjem dvaju novih stupnih mjesta s dva rasvjetna stupa i ugradnjom LED reflektora vrijednosti 16.593,25 kuna.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist