Aktualno

Vozila s mosta preusmjeravana na zatvorenu cestu u Mokošici

Zbog jakog vjetra Most dr. Franja Tuđmana već po običaju jutros je zatvoren za prvu skupinu vozila – autobuse na kat, kampere i motocikle.

To inače ne bi bio problem, ali danas, kad je zbog radova na izgradnji i rekonstrukciji vodoopskrbne mreže na Mirinovu od 7 do 19 sati zatvorena cesta prema Mokošici, vozači vozila iz prve skupine našli su se u problemu. Kako nam javljaju vozači koji u grad dolaze iz smjera Dubrovačkog primorja, na samom početku mosta postavljena je tabla koja vozila prve skupine preusmjerava na prometnicu prema Mokošici, koja će biti prometna tek iza 19 sati.

O ovoj neobičnoj situaciji obavijestili smo i Vodovod te ih upitali hoće li zaustaviti radove dok je most zatvoren.
-Vodovod Dubrovnik će trenutno zaustaviti radove i otvoriti prometnicu kroz Mirinovo te će se radovi nastaviti čim se otvori most dr. Franja Tuđmana za 1. skupinu vozila – odgovorili su nam iz gradske tvrtke u čijoj se ingerenciji izvode radovi u Mirinovu.

U međuvremenu nismo uspjeli saznati koliko je vozača zaista i upalo u ovu ‘burovitu’ zamku.

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] JACK RYAN Pogledajte trailer holivudske serije snimane u Gradu

Dulist

Libertas uvodi nove polaske na liniji Slano-Dubrovnik

Dulist

ODLUKE O BUCI Ines Nanić: ‘Nadam se da neće utjecati na organizaciju vjenčanja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija