Grad

VOX POPULI Anketa: Rekonstrukcija dijela ulice Žrtava s Dakse

Putem platforme Otvoreni Grad-Vox populi Grad Dubrovnik je otvorio anketu vezano za prijedlog uređenja dijela ulice Žrtava s Dakse. Kako je i najavio gradonačelnik Mato Franković, na ovaj način omogućit će se samim stanovnicima ovog područja da iznesu svoje mišljenje i sami odluče kako žele da izgleda prostor ispred njihovog kućnog praga.

Grad Dubrovnik poziva stanare dijela ulice Žrtava s Dakse da sudjeluju u anketi koja je otvorena od ponedjeljka, 19. prosinca od 00:00 do utorka 20. prosinca do 23:59 sati i iznesu svoje mišljenje.

Anketa je podnesena na razini kućnog broja, što znači da je omogućeno sudjelovanje stanovnicima adresiranim na kućnim brojevima Žrtava s Dakse br. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 i 16.

Budući da je platforma Otvoreni Grad prvi sustav u Republici Hrvatskoj koji omogućuje direktno sudjelovanje građana u upravljanju gradom, a za navedeni je alat potrebna autentifikacija putem sustava e-građanin, Grad Dubrovnik je prethodno stanovnicima uputio korisničke upute. Za vrijeme trajanja ankete osigurana je tehnička pomoć stanovnicima koji u slučaju poteškoća s prijavom mogu nazvati na broj telefona 020 351 716.

Svi zainteresirani građani anketi mogu pristupiti putem web stranice: https://voxpopuli.edubrovnik.hr

Pročitajte još

DON IVICA PERVAN Sv. Vlaho, njegov Grad i ja

Dulist

[FOTOGALERIJA] RASKOŠ TRADICIJE Obitelji, mladi, ali i Konavočica Ivana od četiri mjeseca u svojoj prvoj monturi

Dulist

[FOTOGALERIJA] MA GLAVNI SU! Naši maleni čuvari Feste

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija