Aktualno

Vlahušićeva demonstracija sile u TZ-u

Gradonačelnik Andro Vlahušić jutros je posjetio Ured Turističke zajednice Grada Dubrovnika, gdje se upoznao sa zaposlenicima i s njima održao radni sastanak, prvi put u tri godine mandata.

Kako prenose zaposlenici TZ-a, bila je to jedna vrsta Vlahušićeve demonstracije sile, u kojoj je za novonastalo stanje u TZ-u okrivio upravo njih. Čak im se nije libio reći da će ukinuti TZ, što god to moglo značilo.

Gradonačelnik je zaposlenike upozorio kako će u narednom razdoblju do izbora novog direktora TZ-a on osobno predstavljati tu instituciju, i shodno tome potpisivati sve račune i plaćanja. Naime, prema statutu TZ-a nije moguće imenovati vršitelja dužnosti.

Inače, u četvrtak će najvjerojatnije biti održano Turističko vijeće TZ-a na kojem će Nikolina Vicelić biti razriješena dužnosti direktorice.

Pročitajte još

POČELA IZBORNA ŠUTNJA Kazne za prekršitelje do pola milijuna kuna

Dulist

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija