Aktualno

Uzvanici VIP lože – gradska tajna!

otvaranje ljetne igre 4966

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović dolazi na otvaranje 63. Dubrovačkih ljetnih igara, što je službeno potvrđeno iz njegovo ureda, no popis ostalih uzvanika je – tajan.

Dolazak najvišeg državnog dužnosnika, predsjendika RH Iva Josipovića u Dubrovnik najavljen je na službenim stranicama Ureda predsjednika, no iz gradske uprave popis uzvanika koji će se na svečanosti otvaranja 63. Dubrovačkih ljetnih igara naći u VIP loži iz gradske uprave ne žele javno obzaniti iz sigiurnosnih razloga.

Sam Josipović će prije svečane ceremonije posjetiti i izložbu 'Sveti Vlaho u povijesti i sadašnjosti' u Kneževom dvoru. Svečanosti otvaranja ovogodišnjih Igara nazočit će i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, koja je od jučer u Dubrovnik, dok popis ostalih visokih dužnosnika nismo uspjeli dobiti zbog, rečeno nam je iz gradske uprave, sigurnosnih razloga.

Moguć je i dolazak, dozanjemo, prvog potpredsjednika Vlade RH Radimira Čačića.
Tko će se sve pojaviti večeras u VIP loži uz dubrovačkog gradonačelnika Andra Vlahušića, koji je ostao u Gradu usprkos za danas zakazanom ročištu za aferu Šipan na Županijskom sudu u Splitu, vidjet ćemo u 21 sat.

Pročitajte još

Program Le Petit Festivala 2024.

Dulist

KOJA IDEJA!? Stao nasred puta na pumpi da bi oprao auto

Dulist

Ako ste danas tužni ili bezvoljni, otiđite se okupati jer i znanstvenici dokazuju kako nas plivanje čini sretnima

Dulist