Aktualno

Vlahušićev pokušaj ublažavanja štete

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić odlučio je pokušati smanjiti štetu napravljenu povećanje cijena ulaznice u Dubrovačke muzeje.

Ulaznice su podsjetimo, poskupile 1. siječnja ove godine što je odmah izazvalo negodovanje putničkih agencija. O tome se raspravljalo i na prošlotjednoj sjednici Strukove grupe putničkih agencija kada je istaknuto da je najveći problem u tzv. „tajmingu“.

Cijene se, podsjetile su agencije, „za tekuću godinu formiraju godinu unaprijed, a ugovori s partnerima već su potpisani pa se opravdano postavlja pitanje na čija će leđa pasti razlika“. Stoga su očekivali hitan sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, na kome bi se ovaj problem riješio, kako su istaknuli i u zapisniku sa sjednice na obostrano zadovoljstvo i Grada i putničkih agencija, jer bi izostavljanje muzeja iz razgledavanja Grada, bilo štetno za sve.

E pa gradonačelnik je ovih dana agencijama uputio dopis u kojem ih je obavijestio i kako je gradska uprava spremna korigirati cijenu ulaznica u muzeje za unaprijed prodane aranžmane u 2011.
 

Pročitajte još

Prodavači s place uskoro sele u Park Luja Šoletića

Dulist

Brodovi prema Lokrumu ipak će zaploviti sutra

Dulist

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik osvaja medalje na natjecanju festivala Biser mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija