Aktualno

Vlahušićev pokušaj ublažavanja štete

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić odlučio je pokušati smanjiti štetu napravljenu povećanje cijena ulaznice u Dubrovačke muzeje.

Ulaznice su podsjetimo, poskupile 1. siječnja ove godine što je odmah izazvalo negodovanje putničkih agencija. O tome se raspravljalo i na prošlotjednoj sjednici Strukove grupe putničkih agencija kada je istaknuto da je najveći problem u tzv. „tajmingu“.

Cijene se, podsjetile su agencije, „za tekuću godinu formiraju godinu unaprijed, a ugovori s partnerima već su potpisani pa se opravdano postavlja pitanje na čija će leđa pasti razlika“. Stoga su očekivali hitan sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, na kome bi se ovaj problem riješio, kako su istaknuli i u zapisniku sa sjednice na obostrano zadovoljstvo i Grada i putničkih agencija, jer bi izostavljanje muzeja iz razgledavanja Grada, bilo štetno za sve.

E pa gradonačelnik je ovih dana agencijama uputio dopis u kojem ih je obavijestio i kako je gradska uprava spremna korigirati cijenu ulaznica u muzeje za unaprijed prodane aranžmane u 2011.
 

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 29 godina počela je VRO Oslobađanje juga Hrvatske

Dulist

VEĆ OD PRVOG SRPNJA United Airlines ranije pokreće liniju prema Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija