Aktualno

Vlahušić odbio poslušati ministra Ostojića

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić neće mijenjati odluku o raskidu ugovora s Pavom Župan Rusković, predsjednicom Destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika, iako mu je ministar turizma Veljko Ostojić predložio da preispita svoju odluku.

– Gradonačelnikova preporuka Turističkoj zajednici grada Dubrovnika o neproduljavanju ugovora ostaje na snazi. Osobni stavovi Pave Župan Rusković, koje je iznijela predstavljajući Destinacijski menadžment, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima, ocijenjeni su neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se ugovor nakon isteka 31. prosinca 2011. neće produžiti – potvrdio je to Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović.

Pave Župan Rusković, podsjetimo, kritizirala je ponašanje dijela mladih turista iz Australije i Novog Zelanda koji su svojim postupcima izazivali skandal u Gradu. Zbog njezinih ju je izjava gradonačelnik Vlahušić smjenio s čelnog mjesta Destinacijskog menadžmenta. Unatoč preporuci mininstra Ostojića, Vlahušić je ostao pri svojoj odluci. 

Pročitajte još

Seizmolog Kuk: ‘Ovako jaki potresi kod nas nisu mogući’

Dulist

Roko s bauštele: Evo da ne kažu da sam se prodao za fotelju

Dulist

Marko Bijač u konkurenciji za najboljeg vaterpolista u 2022.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija