Aktualno

Vlahušić odbio poslušati ministra Ostojića

ziri vlahusic6389

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić neće mijenjati odluku o raskidu ugovora s Pavom Župan Rusković, predsjednicom Destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika, iako mu je ministar turizma Veljko Ostojić predložio da preispita svoju odluku.

– Gradonačelnikova preporuka Turističkoj zajednici grada Dubrovnika o neproduljavanju ugovora ostaje na snazi. Osobni stavovi Pave Župan Rusković, koje je iznijela predstavljajući Destinacijski menadžment, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima, ocijenjeni su neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se ugovor nakon isteka 31. prosinca 2011. neće produžiti – potvrdio je to Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović.

Pave Župan Rusković, podsjetimo, kritizirala je ponašanje dijela mladih turista iz Australije i Novog Zelanda koji su svojim postupcima izazivali skandal u Gradu. Zbog njezinih ju je izjava gradonačelnik Vlahušić smjenio s čelnog mjesta Destinacijskog menadžmenta. Unatoč preporuci mininstra Ostojića, Vlahušić je ostao pri svojoj odluci. 

Pročitajte još

VIJEĆNICI APELIRAJU Grad bi trebao kupiti Skočibuhu na Šipanu

Nora Di Leo

KAZNILI IH ZBOG KORIŠTENJA PALETARA Grad sankcionirao Konzum

Dulist

Svjetski je dan darivatelja krvi!

Dulist