Aktualno

Vlahušić odbio poslušati ministra Ostojića

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić neće mijenjati odluku o raskidu ugovora s Pavom Župan Rusković, predsjednicom Destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika, iako mu je ministar turizma Veljko Ostojić predložio da preispita svoju odluku.

– Gradonačelnikova preporuka Turističkoj zajednici grada Dubrovnika o neproduljavanju ugovora ostaje na snazi. Osobni stavovi Pave Župan Rusković, koje je iznijela predstavljajući Destinacijski menadžment, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima, ocijenjeni su neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se ugovor nakon isteka 31. prosinca 2011. neće produžiti – potvrdio je to Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović.

Pave Župan Rusković, podsjetimo, kritizirala je ponašanje dijela mladih turista iz Australije i Novog Zelanda koji su svojim postupcima izazivali skandal u Gradu. Zbog njezinih ju je izjava gradonačelnik Vlahušić smjenio s čelnog mjesta Destinacijskog menadžmenta. Unatoč preporuci mininstra Ostojića, Vlahušić je ostao pri svojoj odluci. 

Pročitajte još

Vodovod savjetuje: Kako zaštititi vodomjere i instalacije od smrzavanja?

Dulist

DOJMOVI VJERNIKA NAKON REĐENJA ‘Prožimaju nas posebni osjećaji. Od biskupa očekujemo da nam bude pravi pastir’

Dulist

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija