Aktualno

Vlahušić odbio poslušati ministra Ostojića

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić neće mijenjati odluku o raskidu ugovora s Pavom Župan Rusković, predsjednicom Destinacijskog menadžmenta Grada Dubrovnika, iako mu je ministar turizma Veljko Ostojić predložio da preispita svoju odluku.

– Gradonačelnikova preporuka Turističkoj zajednici grada Dubrovnika o neproduljavanju ugovora ostaje na snazi. Osobni stavovi Pave Župan Rusković, koje je iznijela predstavljajući Destinacijski menadžment, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima, ocijenjeni su neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se ugovor nakon isteka 31. prosinca 2011. neće produžiti – potvrdio je to Slobodnoj Dalmaciji glasnogovornik Grada Dubrovnika Zoran Obradović.

Pave Župan Rusković, podsjetimo, kritizirala je ponašanje dijela mladih turista iz Australije i Novog Zelanda koji su svojim postupcima izazivali skandal u Gradu. Zbog njezinih ju je izjava gradonačelnik Vlahušić smjenio s čelnog mjesta Destinacijskog menadžmenta. Unatoč preporuci mininstra Ostojića, Vlahušić je ostao pri svojoj odluci. 

Pročitajte još

15 DANA RANIJE NEGO LANI Tromilijunto noćenje u Dubrovniku ostvareno 6. rujna

Dulist

40 GODINA DJELOVANJA ACI – glavni predvodnik zelene energetske tranzicije u nautičkom sektoru

Dulist

Dio Cavtata bez struje u utorak, a Župe dubrovačke u srijedu

Dulist