Politika

Vlahušić i Dujmović umalo ostali bez majica

Vlahušić i Dujmović umalo ostali bez majica

Predsjednik Županijskog HNS-a i direktor Vodovoda Dubrovnik Valentin Dujmović požalio se na društvenim mrežama kako su on i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić danas umalo ostali bez majica.

Sve se zbilo na 19. Maratonu lađa, a što je sve Dujmović napisao donosimo u cijelosti:

-Danas sam na Maratonu lađa doživio nešto nevjerojatno. HNS je šestu godinu zaredom organizirao brod sa 100-140 članova. Naravno, kao i svaki puta do sada većina njih došla je u narančastim majicama. Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić i ja pošli smo se javiti za stol ministru Orepiću i potpredsjedniku Vlade Božu Petrovu, koje poznajemo od ranije, a za stolom je bio i premijer Orešković dok se naknadno pridružio župan Dobroslavić.
E sad slijedi šok i razlog zašto još uvijek u nevjerici ovo pišem. Usred našeg razgovora prilazi nam jedan od organizatora Maratona lađa i kaže: “Morat ćete skinuti majice”!? U nevjerici sam pomislio kako je u pitanju neukusna šala, ali nažalost nije bilo tako. “Nema stranačkih obilježja! Morat ćete svi skinuti majice. Nećete u njima na brod, niti možete ovdje ostati!” Tada sam shvatio kako se ne šali i obratio se Božu Petrovu i Vlahu Orepiću s pitanjem: “Je li vi ovo ozbiljno? Što ćete 140 ljudi privest zbog narančastih majica?” Naravno da nismo skinuli majice! Ovo je država slobodnih ljudi, a Metković je uvijek bio dobar domaćin. Ali pitanje ostaje – što se to događa s našom zemljom? Što vi mislite – jesmo li trebali skinuti naše i obuči neke druge majice ili ostati svoji? – upitao je Valentin Dujmović.

 

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist