Politika

IZBORI 2016. Đuro Lubura na listi Milana Bandića i Radimira Čačića

IZBORI 2016. Đuro Lubura na listi Milana Bandića i Radimira Čačića

Dubrovčanin Đuro Lubura kandidat je za Hrvatski sabor na listi Koalicije za premijera stranki Milan Bandić 365 i Reformista Radimira Čačića.

Lubura će pred birače u 1. izbornoj jedinici koja obuhvaća sjeverozapadni dio Zagrebačke županije te dio centra i zapada Grada Zagreba, a zauzeo je posljednje, 14. mjesto.

Evo što je Lubura o svojoj kandidaturi napisao na svom Facebook profilu:

‘Drage sugrađanke i sugrađani,
dragi prijatelji,

obavještavam vas kako sam se odlučio kandidirati na izborima za Hrvatski sabor na listi Bandićeve i Čačićeve koalicije gdje ću biti posljednji (14) na listi u 1. izbornoj jedinici koja obuhvaća sjeverozapadni dio Zagrebačke županije te dio centra i zapada Grada Zagreba.

Godinama se besplatno borim za naša prava – od borbe za spas Imunološkog zavoda, borbe za prava potrošača ili borbe za pravo na veću provatnost i nužnost boljeg nadzora policije i tajnih službi.

Godinama se, pa i kroz svoj volonterski angažman u Hrvatskoj Mensi, trudim izgraditi društvo koje će biti bolje te našoj djeci i unucima pružiti jednake životne šanse.

O svemu tome, htjeli mi to ili ne, odlučuje politika. Zato je nužno politički se angažirati i kroz legalne institucije pokušati mijenjati stvari. Sjediti na kauču, gledati televiziju i ljutiti se, a ništa ne pokušati, za mene nije opcija.

Želim priliku biti vaš zastupnik u Hrvatskom saboru, priliku boriti se za ista načela koja godinama zastupam. Moj program moj je život, jer ukoliko mi ukažete povjerenje radit ću isto što i godinama do sada – štititi vaše interese.’

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist