Politika

VLAHUŠIĆ HDZ-u ‘Idemo u nove izbore!’

VLAHUŠIĆ HDZ-u 'Idemo u nove izbore!'

Gradskom odboru HDZ-a poručujem da za narednu sjednicu donesu odluku o raspuštanju Gradskog vijeća – naglasio je među ostalim danas na konferenciji za medije gradonačelnik Vlahušić.

Inače, tema je konferencije bila ‘Grad Dubrovnik i očuvanje kulturno-povijesne baštine’, a ovom prilikom gradonačelnik je odgovarao i na pitanje što misli o priopćenju dubrovačkog HDZ-a kojim ta stranka poručuje da svim taksistima treba produžiti koncesiju bez obzira koji POS uređaj koriste.

Čini mi se da je priopćenje napisao Goran Cvjetinović, ako me pitate kakvo mišljenje imam o njegovom komentaru, nemam nikakvo – kazao je Vlahušić.

HDZ-u poručujem da za narednu sjednicu donesu odluku o raspuštanju Gradskog vijeća. Hajdemo u nove izbore! Taman je šesti mjesec idealan za takvu odluku. Očekujem da će imati jednoglasnu potporu da se Gradsko vijeće raspusti nakon što je Grad Dubrovnik daleko najuspješniji hrvatski grad, bio je ironičan Vlahušić, te dodao:

– Neka javno kažu što žele, a ne da se igraju priopćenjima. No, trebaju biti svjesni da to odgađa jednu od najvažnijih odluka, a to je 263 milijuna namijenjenih za garažu pa ćemo je ostaviti nekome novome. – zaključio je.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Ukinimo vinjete za Pile, a svim građanima omogućimo besplatan promet oko Grada

Dulist

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist