Zanimljivosti

Vlaho Mujo novi predsjednik KUD-a ‘Stjepan Radić’

Za novog predsjednika KUD-a ‘Stjepan Radić’ Pridvorje izabran je Vlaho Mujo, a za njegovog zamjenika dosadašnji predsjednik Ivica Karaman. Odlučeno je to na izbornoj skupštini KUD-a u nedjelju u dvorani župne crkve Sv. Srđa i Baha u Pridvorju. 

Dopredsjednici su Toni Prusina i Adriano Kostopeč, a članovi izvršnog odbora su i Denis Kolić, dugogodišnji tajnik KUD-a, te Jelena Mihočević i Stijepo Kralj. Uz Izvršni odbor, skupština KUD-a izabrala je i članove upravnog i nadzornog odbora.

Novoizabrani predsjednik zahvalio se svima koji su do sada vodili KUD, prisjetivši se osnivača KUD-a pok. Stjepana Marinovića, a posebno je istaknuo kako je Pridvorje središnje mjesto u Konavlima koje baštini veliku tradiciju koja svakoga obvezuje. Novi predsjednik najavio je nove aktivnosti folklorne i glazbene sekcije KUD-a, kao i osnivanje tradicijsko-kulturne sekcije koja će obogatiti društveni život Pridvorja.

Pročitajte još

RIČETE MAROVE NONE Zec u šumi, zec na ražnju!

Dulist

Nakon manjeg kvara, adventski vlakić odvezen na – popravak

Dulist

Zanimljiva ‘crtica’ o Bukovcu i njegovoj ljubavi prema glazbi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija