Crna kronika

Više poginulih na cestama

Iako je u Hrvatskoj, u prvih devet mjeseci ove godine, prisutan trend pada broja prometnih nesreća kao i onih s poginulim osobama, takav slučaj nije i u našoj Županiji.

Prema podatcima MUP-a u devet mjeseci 2011. godine na području PU dubrovačko- neretvanske dogodilo se 914 prometnih nesreća, što je u odnosu na isto razdoblje lani povećanje od 4,8 posto. Kada je riječ o prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama, bilježimo pad, odnosno takvih je nesreća ove godine u odnosu na lani bilo manje za 8,2 posto.

No, zato je za čak 66,7 posto povećan broj prometnih s poginulim osobama. Takvih je nesreća ove godine bilo 15, a lani (sve su ovo podatci za 9 mjeseci) devet.
Kada je riječ o poginulim osobama, njih je ove godine bilo 15, što je 50 posto više nego lani. Teško ozlijeđenih je bilo 118 (+3,5 posto), a lakše ozlijeđenih 371, što je 10,6 posto manje nego lani.

Pročitajte još

PREDIO KAPJA Jaka bura otežava gašenje požara na Korčuli

Dulist

Studenac o tragičnom događaju: Nastradala osoba nije zaposlenik tvrtki Pemo i Studenca

Dulist

[FOTO/VIDEO] TRAGEDIJA U skladištu Studenca u eksploziji poginula jedna osoba

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija