Zanimljivosti

Više od 500 kandidata za 10 mjesta

Više od 500 kandidata za 10 mjesta

Na natječaje za deset otvorenih radnih mjesta u multipleksu CineStar, koji se uskoro otvara u Dubrovniku, ukupno je pristiglo više od 500 zamolbi, doznajemo iz tvrtke Blitz CineStar.

– Veliki je broj kandidata za svaku poziciju, a prvi krug razgovora će biti obavljen ovaj tjedan. Natječaj će biti završen do 5. svibnja – kazao je za duList izvršni direktor i član Uprave CineStara Damir Milinić.

Podsjetimo, Blitz Cinestar objavio je nedavno natječaj za deset radnih mjesta u svom multipleksu u kojem se tražio jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača. Poziv zainteresiranima vrijedio je do 20. travnja.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist