Zanimljivosti

Više od 500 kandidata za 10 mjesta

cinestar

Na natječaje za deset otvorenih radnih mjesta u multipleksu CineStar, koji se uskoro otvara u Dubrovniku, ukupno je pristiglo više od 500 zamolbi, doznajemo iz tvrtke Blitz CineStar.

– Veliki je broj kandidata za svaku poziciju, a prvi krug razgovora će biti obavljen ovaj tjedan. Natječaj će biti završen do 5. svibnja – kazao je za duList izvršni direktor i član Uprave CineStara Damir Milinić.

Podsjetimo, Blitz Cinestar objavio je nedavno natječaj za deset radnih mjesta u svom multipleksu u kojem se tražio jedan upravitelj multipleksa, dva asistenta upravitelja multipleksa, tri kinooperatera i četiri blagajnika-prodavača. Poziv zainteresiranima vrijedio je do 20. travnja.

CineStar Dubrovnik bit će u potpunosti digitalizirano kino sa tri dvorane ukupnog kapaciteta 575 sjedala. Čak dvije dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Dubrovniku predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

Redovno prikazivanje filmova započet će 16. svibnja. Svi posjetitelji multipleksa CineStar Dubrovnik imat će osiguran besplatan parking.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1905. Na Dubcu rođen začetnik moderne ekološke misli Tomislav Macan

Dulist

IPAK MOGUĆE GREŠKE U MJERENJU? I stručnjaci iznenađeni naglim padom temperature mora

Dulist

KUĆA BUKOVAC Još jedna Art&Wine radionica

Dulist