Hrvatska

Više od 10 tisuća vatrogasaca sudjelovalo u sanaciji potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji

Od 28. prosinca 2020. do 30. siječnja 2021. godine na intervencijama uklanjanja posljedica razornog potresa koji je pogodio područje Sisačko-moslavačke županije, sudjelovalo je 10615 vatrogasaca s 2818 vatrogasnih vozila, a odrađeno je 11875 intervencija. Na sanaciji šteta od potresa, ove je subote bilo ukupno angažirano 126 vatrogasca s 37 vatrogasnih vozila, a evidentirano je 85 vatrogasnih intervencija.

Na području Vatrogasne operativne zone (VOZ) Glina angažirana su 24 vatrogasca s 10 vozila s područja dvije županije i to VZŽ Bjelovarsko-bilogorske i Karlovačke, Državne vatrogasne intervencijske postrojbe Split i Šibenik te domicilne snage DVD-a. Zabilježeno je 10 intervencija.

Na području VOZ Sisak angažirane su snage Javne vatrogasne postrojbe Sisak te DVD-i s područja Grada Siska i DVD Desno Trebarjevo s41 vatrogascem i 14 vatrogasnih vozila, a evidentirano je 29 intervencija.

Na području VOZ Petrinje angažiran je 61 vatrogasac sa 13 vatrogasnih vozila s područja  VZŽ Primorsko-goranske i Zagrebačke te domicilne snage DVD-a i Javne vatrogasne postrojbe Petrinja. Na području Petrinje evidentirano je 46 intervencija.U općini Majur angažirane su snage s područja Međimurske županije.

Pročitajte još

Uvodi se PDV na male pošiljke iz Kine

Dulist

ZBOG PELJEŠKOG MOSTA Europska komisija priprema zakon protiv kineskih tvrtki

Dulist

PRIZNAJU SVAKO CJEPIVO Hrvatska i Mađarska postigle dogovor kojim se olakšavaju turistička putovanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija