Zanimljivosti

Vipnet i iduće dvije godine sponzor skijašima

Vipnet i iduće dvije godine sponzor skijašima

Tvrtka Vipnet i Hrvatski skijaški savez u Vip centru u zagrebačkoj Gajevoj ulici jučer su potpisali novi ugovor o suradnji kojim je Vipnet nastavio s generalnim sponzorstvom hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija te slalomskih utrka Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Vip Snow Queen Trophy“ – Zagreb/Sljeme.

 Ugovor o sponzorstvu sklopljen je na dvije godine, odnosno do završetka Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014., nakon čega postoji mogućnost njegova produljenja.
 
Kao potpisnici ugovora događanju su prisustvovali Mario Cvitković, član Uprave Vipneta, Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza, te Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija, a pridružio im se i naš najtrofejniji skijaš Ivica Kostelić.
 
– Zadovoljstvo mi je danas biti ovdje u ulozi domaćina te u ime Vipneta najaviti da skijanje, skijaši i skijašice ostaju dijelom Vip obitelji. Napornim i kvalitetnim radom te ostvarenim rezultatima Hrvatski skijaški savez i naši reprezentativci opravdali su naše povjerenje. Smatramo da ćemo u nadolazećim sezonama zajedno postići još više, ali i dodatno pridonijeti razvoju skijanja u našoj zemlji – rekao je Mario Cvitković.
 
Suradnja Vipneta i Hrvatskog skijaškog saveza započela je potpisivanjem trogodišnjeg ugovora 2007. godine, a 2010. je produljen na još dvije godine. Zadovoljstvo dugogodišnjim sponzorima izrazio je i Miho Glavić, predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza.
 
 – Sretan sam što se naša suradnja s Vipnetom nastavlja. Ovo petogodišnje partnerstvo obilježeno je nizom uspjeha naših reprezentativaca, prvenstveno Ivice koji je u tom razdoblju u FIS Svjetskom kupu ostvario ukupno 16 pobjeda i osvojio tri Mala kristalna globusa te kao ukupni pobjednik FIS Svjetskog skijaškog kupa 2011. odnio i Veliki kristalni globus. Ivica Kostelić osvojio je i dvije srebrne olimpijske medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. te broncu na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu 2011 – rekao je Miho Glavić.
 
Također, Glavić se osvrnuo i na najvažnije rezultate Natka Zrnčić-Dima, koji je nakon dolaska Vipneta kao generalnog sponzora osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Val d'Isereu u Francuskoj 2009. kao i 4 postolja u utrkama FIS Svjetskog kupa. Podsjetio je i kako je Vipnet još 2007. godine, uz postojeću žensku sljemensku slalomsku utrku, podržao i organizaciju prve muške. Obje su utrke danas među najatraktivnijim i najgledanijim skijaškim utrkama u svijetu.
 
Osim produljenja suradnje, ovim događanjem obilježen je i kraj još jedne skijaške sezone na koju se osvrnuo Vedran Pavlek, direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija, koji je zahvalio Vipnetu na vjernoj i stabilnoj dugogodišnjoj suradnji bez koje ne bi bili mogući uspjesi naših natjecatelja.
 
Prisutnima se obratio i naš najbolji skijaški reprezentativac, Ivica Kostelić, koji je prenio zadovoljstvo proteklim pripremama u travnju i svibnju na austrijskim ledenjacima Mölltaler Gletscher i Hintertux te je najavio i planove za nadolazeću skijašku sezonu.

Sponzorirana vijest

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist