DuList PROMO

#VINSKIĐIR Terra Madre Plavac mali premium se ne propušta!

Toscana u malom – tako bismo mogli nazvati područje Komarne gdje se smjestila vinarija Terra Madre. Na skoro 17 hektara površine vinograda rastu autohtone sorte plavac mali i pošip dok su od međunarodnih sorti prisutne syrah, chardonnay te cabernet sauvignon.

Nazivom vinarije, Terra Madre, vlasnici žele podsjetiti na važnost pojma ekologije. Ekološki certifikat za proizvodnju je dobila 2013., dok je moderna vinarija, koja se prostire na ukupno 1200 kvadrata s podrumom, prostorom kušaonice i taracom s pogledom na Pelješac i Pelješki most, izgrađena 2017. godine.

Tijekom svih ovih godina djelovanja, vinarija je postigla izvrsne rezultate na temelju kvalitete svojih vina. Među nagradama ističe se zlatna medalja na vinskom festivalu Dubrovnik Festiwine iz 2014. godine, kao i međunarodna priznanja, odnosno medalje na najprestižnijem natjecanju Decanter pa je tako prošle godine Pošip sur lie nagrađen brončanom medaljom.

Dvije godine zaredom Plavac mali premium je dobitnik srebrne medalje na prestižnom natjecanju u Londonu.

Naručiti ova uistinu vrijedna vina ili dogovoriti kušanje na prostranoj taraci ili u grandioznom podrumu možete pozivom na broj 099 497 5706.

 

Pročitajte još

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Bosutski bećari pjevaju večeras usprkos kiši

Dulist

RESTORAN SHIZUKU TRINITY U BLAGDANSKOM OZRAČJU Fuzija okusa u adventskim kućicama!

Dulist

#ADVENTNAVOJNOVIĆU Sveti Nikola stiže u Lapad!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija