DuList PROMO

#VINSKIĐIR Vinarija Crvik najavljuje nova imena u svojoj vinariji

Vinarija Crvik najavljuje Lorka 2

Smještena u Komajima u Konavlima, vinarija Crvik njeguje dugu tradiciju prozvodnje cabernet sauvignona, merlota i plavca malog, a zaslužna je i za povratak autohtonih dubrovačkih sorti poput bijele malvasije. Četvrta generacija ove obitelji, Petar Crvik donosi inovacije u proizvodnji vina, potiče rebranding vina pa nam je tako i najavio dvije nove etikete u opusu Crvik vina.

Dolazi razigrani Lorko, bogati merlot iz 2017. izuzetno dobre godine. Nakon tri godine odležavanja u francuskim bačvama još dvije godine se čuva u boci. U limitiranom izdanju, od samo 2.000 boca, Lorko može postati dio vaše vinoteke već na Božić.

Vinarija Crvik najavljuje Lorka 1 1

Dubrovačka malvasija, dobro poznati Tezoro, berbe 2018. godine, dobiva svoju magnum inačicu.
Crvik će u svojoj ponudi ove godine imati šest etiketa: Tezoro, Negromant, Vilin ples, Blasius i dva nova: merlot Lorko i dubrovačku malvasiju barrique Tezoro magnum. Inače, Vilin ples prošle godine je osvojilo zlato na najprestižnijem svjetskom vinskom natjecanju Decanteru u Londonu.

Dogodine, Crvik vinarija započinje proizvodnju takozvane bordoške kupaže koja se sastoji od sorti: merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc i petit verdot. Posebnost ove kupaže jest odležavanje u amfori što se inače radi s bijelim sortama.

S obzirom na limitiranu proizvodnju vina Lorko i Tezoro magnum, predlažemo posjet vinariji ili poziv na broj 095-554-9173.

Vinarija Crvik najavljuje Lorka 3

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist