Županija

Vinko Cvitanović i Luka Matić stipendisti FestiWine Challengea 2015.

Stipendiju natječaja FestiWine Challenge 2015.  župan Nikola Dobroslavić uručio je Vinku Cvitanoviću  i Luki Matiću.

Stipendija je osigurana od prihoda večere Dubrovnik FestiWine Gala koja se održala travnja u Dubrovniku u hotelu Excelsior u sklopu 2. regionalnog vinskog festivala Dubrovnik FestiWine, čiji je generalni pokrovitelj Dubrovačko-neretvanska županija.

Prihod od večere uložen je u školovanje mladih nada ove županije, pobjednike natječaja FestiWine Challenge koji je zaključen 30. lipnja. Stručni žiri u sastavu: Petar Obad (šef kuhinje Hotel Excelsior), Ljiljana Prce, Stijepo Franušić (TUŠ) od prijavljenih kandidata izabrao Vinka Cvitanovića iz Mokošice i Luku Matića iz Metkovića.

Stručno usavršavanje dva izabrana kandidata u trajanju od dvadeset pet dana u periodu od 5. – 29. studenoga 2015.  održati će se Sloveniji, Vipava u restoranu Pri Lojzetu-Dvorac Zemono, uz mentorstvo chefa Tomaža Kavčića i njegovog stručnog tima.

Vrijednost stipendije  iznosi 35.250,00 kuna po kandidatu, te uključuje stručno mentorstvo, resurse za rad na stručnom usavršavanju, smještaj, dnevnice, putne troškove te putno osiguranje kandidata.

Pročitajte još

POTPORE ZA RURALNI RAZVOJ dRural i DUNEA pozivaju na prijave

Dulist

Dobroslavić: ‘Temeljna politika EU-a je poljoprivredna politika i hrana’

Dulist

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija