Grad

Vijećnici u četvrtak raspravljaju o ravnateljima Kinematografa i Lokruma, na dnevnom redu i rebalans proračuna

Vijećnici u četvrtak raspravljaju o ravnateljima Kinematografa i Lokruma, na dnevnom redu i rebalans proračuna

Vijećnici će ovog četvrtka ponovno zasjesti u vijećnićke klupe. Na dnevnom redu 35. sjednice Gradskog vijeća koja počinje u 9 sati naći će se 25 točaka.

Jedna od točaka je prijedlog rješenja o imenovanju ravnatelja/ice Javne ustanove u kulturi Kinematografi Dubrovnik. DuList je krajem studenog pisao kako je jedini kandidat dosadašnji ravnatelj Nikša Konsuo, tako da njegovo imenovanje treba potvrditi Gradsko vijeće. Još jedan prijedlog rješenja naći će se ispred vijećnika, a to je onaj o imenovanju ravnatelja/ice Javne ustanove u Rezervat Lokrum. Upravno vijeće JU Rezervata Lokrum predložilo je Nikolinu Grković, magistru biologije i ekologije mora, za ravnateljicu ove gradske javne ustanove. Upravno vijeće je dalo jednoglasnu podršku Grković, koja je nakon odlaska Grileca imenovana vršiteljicom dužnosti ravnatelja. Taj prijedlog također moraju potvrditi i gradski vijećnici.

Na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o cijeni toplog obroka za učenike osnovnih škola na području Grada Dubrovnika, prijedlog odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Grada Dubrovnika, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom redu…

Također, dnevni red dopunjen je točkama vezanim za Rebalans Proračuna, Programa gradnje objekata i uređaja infrastrukture, Programa održavanja komunalne infrastrukture.

Točke dnevnog reda možete provjeriti ovdje, kao i dopunu dnevnog reda.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist