Grad

[VIDEO] BRAVO, ODGOJITELJICE! Zaživjela božićna čarolija u ‘Maloj kući’

‘Božićna čarolija’ zaživjela je u Dječjem vrtiću ‘Mala kuća’. Riječ je o humanitarnom programu kojeg je ovog ponedjeljka otvorio gradonačelnik Mato Franković.

Kratkom šetnjom kroz dvorište posjetitelji će moći vidjeti jaslice, počastiti se priklicama i hot-dogovima ‘to go’ te na aparatu uzeti topli čaj i vruću čokoladu. Male su posjetitelje i njihove roditelje posjetili Baka i Djed Mraz, kao i njihove pomoćnice.

Cilj ove akcije je korisnicima kao i njihovim roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini, kada slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim početcima u Novoj godini.

S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je bio ograničen, a njihova vrata bit će otvorena za već dogovorene susrete u tjednu ispred nas do 18. prosinca od 16.30 do 19.30 sati. Program su organizirale odgojiteljice DV Mala kuća za djecu Mokošice.

Akcija je humanitarnog karaktera u suradnji s Lions club Dubrovnik sveti Vlaho ‘Srce pod povećalom’, u kojoj se skupljaju novčana sredstva za kupnju elektronskog povećala za slabovidnu gimnazijalku, kojoj bi pomagalo uveliko pomoglo u daljnem školovanju. Također, u suradnji s Dubrovačkim zimskim festivalom, u programu je i posjet tuc-tuc vozila s prigodnim maskotama koji će dodatno uveseliti najmanje korisnike.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija