Grad

[VIDEO] BRAVO, ODGOJITELJICE! Zaživjela božićna čarolija u ‘Maloj kući’

[VIDEO] BRAVO, ODGOJITELJICE! Zaživjela božićna čarolija u 'Maloj kući'

‘Božićna čarolija’ zaživjela je u Dječjem vrtiću ‘Mala kuća’. Riječ je o humanitarnom programu kojeg je ovog ponedjeljka otvorio gradonačelnik Mato Franković.

Kratkom šetnjom kroz dvorište posjetitelji će moći vidjeti jaslice, počastiti se priklicama i hot-dogovima ‘to go’ te na aparatu uzeti topli čaj i vruću čokoladu. Male su posjetitelje i njihove roditelje posjetili Baka i Djed Mraz, kao i njihove pomoćnice.

Cilj ove akcije je korisnicima kao i njihovim roditeljima osvijetliti puteve do najljepšeg blagdana u godini, kada slavimo i iščekujemo rođenje malog Isusa i radujemo se novim početcima u Novoj godini.

S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je bio ograničen, a njihova vrata bit će otvorena za već dogovorene susrete u tjednu ispred nas do 18. prosinca od 16.30 do 19.30 sati. Program su organizirale odgojiteljice DV Mala kuća za djecu Mokošice.

Akcija je humanitarnog karaktera u suradnji s Lions club Dubrovnik sveti Vlaho ‘Srce pod povećalom’, u kojoj se skupljaju novčana sredstva za kupnju elektronskog povećala za slabovidnu gimnazijalku, kojoj bi pomagalo uveliko pomoglo u daljnem školovanju. Također, u suradnji s Dubrovačkim zimskim festivalom, u programu je i posjet tuc-tuc vozila s prigodnim maskotama koji će dodatno uveseliti najmanje korisnike.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist