Grad

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u utorak i srijedu?

blank

Elektrojug Dubrovnik najavio je neophodne radove u utorak 15. prosinca i srijedu 16. prosinca zbog čega će neki dijelovi Dubrovnika i okolice biti bez struje.

Najave za utorak
U vremenu od 8 do 11 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom bit će naselja Osojnik, Petrovo selo i Barutana.

U vremenu od 9 do 12 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez opskbe bit će naselje Gornji Brgat.

U vremenu od 8.30 do 11 sati zbog redovitog održavanja trafostanice TS 10/0,4 kV BELLEVUE bez opskrbe električnom energijom bit će Ulica bana Josipa Jelačića 1, Banjska od 1-6, Gabra Rajčevića od 12-24, Iva Vojnovića od 1-20, Liecheteinsteinov put 1-4, Od Montovjerne 2-6 i Pera Čingrije 7.

U vremenu od 8 do 16 sati zbog planiranih radova na 10KV dalekovodu PIRAMIDA – BROCE – KOBAŠ bez opskrbe električnom energijom biti će naselja Broce i Kobaš.

U vremenu od 8.30 do 13 sati zbog neophodnih radova na TS 10/04 KV DONJA VRUČICA, DIVNA I DUBA PELJEŠKA bez opskrbe električnom energijom biti će navedena naselja.

U vremenu od 8 do 15 sati zbog neophodnih radova na NN mreži TS DRAČASTA bez opskrbe električnom energijom bit će ulice Gornji kono, 1-24, Bernarda Shawa 7-17, Vicina 13-18 i Pelješka 17.

Najave za srijedu
U vremenu od 8 do 16 sati zbog radova na niskonaponskoj mreži ukoliko vremenske prilike dozvole, bez opskrebe električnom energijom bit će ulice Bernarda Shawa, Uz Mline, Za Kapelicom i Vicina.

U vremenu od 8.30 do 11 zbog redovitog održavanja trafostanice TS 10/0,4 kV EUROHERC bez opskrbe električnom energijom biti će ulice Dr. Ante Starčevića 20 i Vukovarska.

Pročitajte još

Ruski novinari: Vlada veliki interes za odmorom u Dubrovniku

Dulist

DVIJE LOKACIJE U GRADU Zna se izvođač radova obnove OŠ Marina Getaldića

Dulist

Brodovi za Lokrum voze po novom plovidbenom redu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija