Grad

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u utorak i srijedu?

ELEKTROJUG DUBROVNIK Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Elektrojug Dubrovnik najavio je neophodne radove u utorak 15. prosinca i srijedu 16. prosinca zbog čega će neki dijelovi Dubrovnika i okolice biti bez struje.

Najave za utorak
U vremenu od 8 do 11 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez opskrbe električnom energijom bit će naselja Osojnik, Petrovo selo i Barutana.

U vremenu od 9 do 12 sati zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži bez opskbe bit će naselje Gornji Brgat.

U vremenu od 8.30 do 11 sati zbog redovitog održavanja trafostanice TS 10/0,4 kV BELLEVUE bez opskrbe električnom energijom bit će Ulica bana Josipa Jelačića 1, Banjska od 1-6, Gabra Rajčevića od 12-24, Iva Vojnovića od 1-20, Liecheteinsteinov put 1-4, Od Montovjerne 2-6 i Pera Čingrije 7.

U vremenu od 8 do 16 sati zbog planiranih radova na 10KV dalekovodu PIRAMIDA – BROCE – KOBAŠ bez opskrbe električnom energijom biti će naselja Broce i Kobaš.

U vremenu od 8.30 do 13 sati zbog neophodnih radova na TS 10/04 KV DONJA VRUČICA, DIVNA I DUBA PELJEŠKA bez opskrbe električnom energijom biti će navedena naselja.

U vremenu od 8 do 15 sati zbog neophodnih radova na NN mreži TS DRAČASTA bez opskrbe električnom energijom bit će ulice Gornji kono, 1-24, Bernarda Shawa 7-17, Vicina 13-18 i Pelješka 17.

Najave za srijedu
U vremenu od 8 do 16 sati zbog radova na niskonaponskoj mreži ukoliko vremenske prilike dozvole, bez opskrebe električnom energijom bit će ulice Bernarda Shawa, Uz Mline, Za Kapelicom i Vicina.

U vremenu od 8.30 do 11 zbog redovitog održavanja trafostanice TS 10/0,4 kV EUROHERC bez opskrbe električnom energijom biti će ulice Dr. Ante Starčevića 20 i Vukovarska.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović