Aktualno

VIDEOSERIJAL ŽELIMIRA PULJIĆA Volio je samoću i prostore tišine, ali ga pamtimo i kao Papu velikih nastupa

U svom trećem videoserijalu posvećenom Ivanu Pavlu II. nadbiskup zadarski mons. Želimir Puljić prisjetio se Papinih velikih propovijedi. Kako je sam mons. Puljić istaknuo, Ivan Pavao II. volio je samoću i prostore tišine, molitve i sabranosti, ali, zapamtili smo ga i kao Papu velikih nastupa i masovnih okupljanja.

-Njegove su propovijedi i govori često bili praćeni molitvenim vapajima s povišenim glasom. U ovom videouratku donio sam nekoliko takvih vapaja: Onaj ‘najjači’ u Peruu, ‘najduži’ u Kanadi, ‘najstrašniji’ u Italiji, ‘najhrabriji’ na Siciliji i ‘najdirljiviji’ koji je uputio stanovnicima opkoljenoga Sarajeva – zabilježio je nadbiskup Želimir Puljić.

Serijal video priloga o omiljenom Papi nadbiskup zadarski mons. Želimir Puljić napravio je ususret pohodu pape Ivana Pavla II Dubrovniku 6. lipnja, ali i povodom njegovog stotog rođendana.

Pročitajte još

ODLIČNO! KUD ‘Stjepan Radić’ organizira učenje konavoske zdravice za djecu

Dulist

DO KRAJA LISTOPADA British Airways povezuje Heathrow i Dubrovnik 11 puta tjedno!

Dulist

Sajam tradicijskih obrta i rukotvorina za vikend u Lazaretima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija