Sport

VIDEO/FOTO Primorci pomrsili račune Pilarima!

VIDEO/FOTO Primorci pomrsili račune Pilarima!

Primorci su pomrsili račune Pilarima! Tako bi se dalo zaključiti nakon što su Crvene stijene iz Orašca zasluženo s 10:5 slavile protiv Kolorine, pilarske ekipe koja se nakon 18 godina posta ove godine plasirala u glavni turnir i bila pravo divljeligaško osvježenje.

Naime, sve je bilo spremno za veliku pilarsku festu idućeg ponedjeljka. Igrači Vinka Pešice (koji je i danas odigrao na visokoj razini, ali ipak nedovoljno za prolaz!) nadali su se da će upravo oni igrati protiv druge pilarske ekipe Penatura u četvrtfinalu u Šulića, na blagdan Svetog Lovra, nakon čega je na rasporedu Noć Pila. Savršen scenarij! Ali, naravno, nešto se pitalo i Primorce, koji su potvrdili kvalitetu te će oni, a ne Kolorina, na Penatur, za mjesto u polufinalu.

U drugoj utakmici koja je odlučivala o četvrtfinalistu (jer Libertas i Elafiti te Špilja ’94 Danče i Penatur igrali su danas tek za ljepotu, prestiž i publiku) Kokoti su s 11:5 svladali Češke banje. Kokoti su imali vodstvo 4:1, potom su Župljani stigli do 4:3, ali su Matušić i Radović odradili posao do kraja i svojoj ekipi ‘kupili’ mjesto među osam najboljih i meč s Elafitima za polufinale.

Već sutra na rasporedu su prve dvije utakmice četvrtfinala. U Platu od 16.45 igraju Kamen mali i Elita, a potom u 17.45 FUN H2O Mlini protiv Palacea. Dan kasnije, u ponedjeljak u Šulića od 16.45 sati igraju Penatur i Crvene stijene Orašac, a od 17.45 Elafiti i Kokoti.

Utorak i srijeda su slobodni dani, u četvrtak je polufinale, potom još dva slobodna dana, dok je za nedjelju, 16. kolovoza u Portu zakazana završnica. U 15.15 igra se za treće mjesto, pa u 16.25 slijedi revijalna utakmica, te na kraju u 17.15 veliko finale 32. izdanja Divlje lige!

Pročitajte još

ŠTO JE NJEMU 5 KILOMETARA!? Nevio Krešić neizostavni sudionik Du Motiona

Dulist

[FOTOGALERIJA] John Mieszczanski i Lauren Johnson iz SAD-a pobjednici dubrovačkog maratona

Dulist

PREKRASNI KADROVI NA STRADUNU Utrka dobre energije i pozitivnih trkača

Dulist