DuList IN

VIDEO Tko je ‘Čovjek u crnom’ koji proganja Doris iz ‘Silentea’?

VIDEO Tko je 'Čovjek u crnom' koji proganja Doris iz 'Silentea'?

Zanimljivu objavu članovi grupe Silente podijelili su na svojoj facebook stranici. U kratkom videu dubrovački glumac Romano Nikolić, na šok i iznenađenje svih prolaznika, proganja pjevačicu Doris Kosović ulicama povijesne jezgre Grada.

Radi se naravno o izvatku sa snimanja posljednjeg spota za pjesmu ‘Malo magle, malo mjesečine’. Novi spot za naslovnu pjesmu dubrovačke grupe Silente u ponedjeljak je premijerno objavljen na njihovom youtube kanalu i web stranici Indexa.

Video spot je sniman u Dubrovniku u Kazalištu Marina Držića i u prostorijama Udruge mladih Orlando. Redatelj spota je Miran Brautović iz Palm Productions, a osim članova benda u spotu se pojavljuje i poznati dubrovački kazališni glumac Romano Nikolić. On je utjelovio jezivog ‘fantoma iz opere’ koji u videouratku promatra i proganja bend.

Novi album Silentea ‘Malo magle, malo mjesečine’ objavljen je 5. lipnja 2018., a pred grupom je povratnički koncert u zagrebačkom Domu spotova, koji je zbog promjena u rasporedu Doma sportova prebačen na 17. studenog.

Podsjetimo, Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom ‘Terca na tišinu’ i albumom ‘Lovac na čudesa’. Dvije godine kasnije objavljuju album ‘Neće rijeka zrakom teći’, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i izdaju svoj treći studijski album naziva ‘Malo magle, malo mjesečine’.

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist