DuList IN

VIDEO Pogledajte ‘Spellbound by beauty’, božićnu priču o ljepoti i snovima

VIDEO Pogledajte 'Spellbound by beauty', božićnu priču o ljepoti i snovima

‘Spellbound by Beauty’, prvi bajkoviti promo filmić nastao u radionici Udruge Motion, spaja film i modu kroz božićnu priču o ljepoti i snovima koja gledatelje uvlači u neki drugi svijet – svijet magije i bajki, svijet izgubljenih princeza.

Pogledajte kako su u čarobnoj sinergiji slike, zvuka te sanjivih i raskošnih kreacija hrvatskog modnog kreatora Borisa Pavlina pod palicom dubrovačke redateljice Barbare Vekarić oživjela neka od najpoznatijih lica iz bajki.

Princeze utjelovile su lijepe mlade hrvatske glumice Fani Solomun, Iskra Jirsak, Erna Rudnički, Lucija Batur, Darija Gabrić, Sara Simić te Ana Klaudija Stilinović. Za fotografiju je zaslužan Filip Tot, art design Ines Nezirović, a za vizualne efekte Tom Vujnović. Glazbu potpisuje Vinko Borčić, a za montažu je bila zadužena Monika Drahotuski.

Frizure je izradila Maja Misirić za atelier Monet, make-up Bianka Žugelj, dok je Mario Nokaj iz Lapidariuma osmislio i izradio unikatne komade nakita za svaku princezu, zaokružujući tako cijelu priču.

 

 

Spellbound by Beauty from Barbara Vekarić on Vimeo.

Pročitajte još

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘SA REGALA, IZ BURALA’ Modna revija nošnji i nakita Župe dubrovačke

Dulist