Županija

VIDEO Lasić o sramotnom ponašanju vozača: ‘Teško je riječima izraziti nezadovoljstvo’

Božo Lasić

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić na svom je Facebook profilu izrazio nezadovoljstvo zbog sramotnog vozača na cesti. Naime, objavio je videsnimku kako vozač baca opušak kroz prozor automobila.

-Teško je riječima izraziti naše kolektivno nezadovoljstvo kada vidimo da netko baca smeće sa strane ceste, a ti osjećaji su višestruko veći kada vidimo nonšalantno bacanje opušaka kroz prozor automobila. Jednu takvu situaciju možete vidjeti i na priloženom videu snimljenom na Zvekovici – napisao je.

-Reći ću tek da auto nije bilo hrvatskih registarskih oznaka, a ovog puta, na sreću, ovo je vidio naš komunalni redar koji se našao na licu mjesta i identificirao se kao takav osobama u automobilu. Konkretno ovaj opušak je pokupljen s ceste, no ne mogu se ne zapitati koliko je dugo potom ostao u autu i je li još koji bačen prije/poslije!? Naše službe rade neumorno na čišćenju otpada pokraj puta, no za ovakve stvari kazne bi morale biti nemjerljivo veće jer jedino na takav način možemo stati na kraj ovakvom sramotnom ponašanju – također je istaknuo.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O KONCESIJI U UVALI ‘Odluke su donesene zakonito, nema financijske štete’

Dulist

Na Obodu dovršeno igralište vrijedno 15 tisuća eura

Dulist

‘TEŽAK’ 29 MILIJUNA EURA Konavoski vijećnici izglasali povijesni proračun!

Dulist