Aktualno

VIDEO Kapetan Cibone Roko Prkačin uključio se u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’

VIDEO Kapetan Cibone Roko Prkačin uključio se u humanitarnu akciju 'Spojimo hrvatska srca'

Kapetan KK Cibona Roko Prkačin i njegov suigrač Mateo Drežnjak uključili su se u humanitarnu akciju Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ – Spojimo hrvatska srca.

-Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca Zaklade ‘Hrvatska za djecu – poručili su Prkačin i Drežnjak. Riječ je o humanitarnom projektu kojim se u ovim teškim vremenima ispunjaju božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

Uz njih, u akciji sudjeluju hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina.

U humanitarnu akciju Spojimo Hrvatska srca koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari, ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade HR2424020061500090143 kojima Zaklada ispunjava osobne želje. Informacije o korisnicima kao i njihovim željama nalaze se na Facebook stranici Zaklade ili na broju Zaklade 091 9384 880.

Nositelj humanitarne akcije Spojimo Hrvatska srca je Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ koja djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

 

Pročitajte još

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist