Aktualno

VIDEO Kapetan Cibone Roko Prkačin uključio se u humanitarnu akciju ‘Spojimo hrvatska srca’

Kapetan KK Cibona Roko Prkačin i njegov suigrač Mateo Drežnjak uključili su se u humanitarnu akciju Zaklade ‘Hrvatska za djecu’ – Spojimo hrvatska srca.

-Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca Zaklade ‘Hrvatska za djecu – poručili su Prkačin i Drežnjak. Riječ je o humanitarnom projektu kojim se u ovim teškim vremenima ispunjaju božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

Uz njih, u akciji sudjeluju hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina.

U humanitarnu akciju Spojimo Hrvatska srca koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari, ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade HR2424020061500090143 kojima Zaklada ispunjava osobne želje. Informacije o korisnicima kao i njihovim željama nalaze se na Facebook stranici Zaklade ili na broju Zaklade 091 9384 880.

Nositelj humanitarne akcije Spojimo Hrvatska srca je Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ koja djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

 

Pročitajte još

Provjerite jeste li bez struje u ponedjeljak i utorak

Dulist

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…

Dulist

Venecija od iduće godine naplaćuje ulaz za jednodnevne posjetitelje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija