Aktualno

[VIDEO] HNS: Nevio Krešić godinama je među najvatrenijim navijačima

nevio kresic mario mandzukic hns

111 godina, tri medalje sa svjetskih prvenstava, stotine tisuća utakmica i registriranih igrača, brojni trenutci koje ćemo zauvijek pamtiti – sve to omogućili su članovi hrvatske nogometne obitelji, a ova kampanja snimljena sredinom 2022. godine pismo je zahvale svima njima, objavio je HNS na svom You Tube kanalu.

Generacija 111 zajednički je naziv za 24 osobe koje predstavljaju širinu hrvatske nogometne obitelji – od izbornika i igrača koji su osvojili srebrnu i brončanu medalju na svjetskim prvenstvima do žena s terena i klupe; od igračkih legendi koje su postali treneri do sinova, kćeri i braće koji su nogomet pronašli zbog obiteljske ljubavi prema sportu; od sudaca do predstavnika medija; od futsala do ženskog nogometa pa sve do najmanjih, a ujedno najvećih navijača.

Iz svih hrvatskih regija, ali i dijaspore, od 13-godišnjeg dječaka iz Dubrovnika do 84-godišnjeg legendarnog novinara – kroz Generaciju 111 trudili smo se predstaviti sve koji su u proteklih 111 godina učinili nogomet nacionalnim sportom Republike Hrvatske, poručili su iz HNS-a zaželjevši sretnu 111. godišnjicu Hrvatskoj nogometnoj obitelji.

Mladi Nevio Krešić jedini je dječak u Hrvatskoj sa sindromom Majewski, a godinama je među najvatrenijim navijačima hrvatske reprezentacije te ga roditelji opisuju kao dječaka koji uvijek ima loptu u nogama, stoji u opisu videa. Njegov najveći uzor među Vatrenima? Napadačka ikona i aktualni trener A reprezentacije Mario Mandžukić, s kojim se Nevio ponovo susreo u okviru snimanja kampanje “Generacija 111”.

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist