DuList IN

[VIDEO/FOTO] ‘Živila nam ljubav’: Koncert Gorana Karana pred prepunim teatrom

[VIDEO/FOTO] 'Živila nam ljubav': Koncert Gorana Karana pred prepunim teatrom

Živila nam ljubav’ – upravo ovom lijepom mišlju vođen je koncert Gorana Karana, gala večer uz priznatog hrvatskog pjevača, gudače Dubrovačkog simfonijskog orkestra uz maestra Ivana Huta i gošću sopranisticu Saru Žuvelu. Ova subota bila je centralna večer ‘Feste Dubrovnik’, višednevne Dubrovčanima omiljene manifestacije.

Još od Crne Udovice, Goran Karan i Dubrovnik vole se javno.

– Dubrovnik je jedna sredina koja je brojem ljudi malena, ali je navi­kla na visoke standarde – rekao nam je pred koncert Karan i najavio kako će s publikom ‘obići neka stara mista di smo se ljubili, bar pjesmom’.

– Zahvalan sam publici što me sluša i Bogu dragom što mi je dao glas. Jedina moja kvalifikacija je tih par kapljica znoja na licu dok to pivam – bio je iskren naš pjevač pred koncert, u razgovoru za DuList. Dodao je i kako je zapravo ‘sritan čovik u životu’ i kako ‘može reći da radi stvarno što želi, čak i kad želi.’

– S obzirom da volim to što radim, to radim svaki dan – dodao je. Doista, ta energija osjetila se i ove subote, a mi smo ju dijelom prenijeli u našim fotografijama i videu.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist