Sport

Vesko: Idemo rasterećeni, ali po pobjedu!

jug jadran hn142

Veliki derbi Jadranske lige igra se večeras između Juga CO i Pro Recca u Soriju.

Početkom listopada u Gružu Talijani su bili uvjerljivi. Pobijedili su Jugaše s 10:7, a da će i u Soriju protiv talijanskog prvaka biti teško potvrdio je novi Jugov trener Veselin Đuho.

 – U toj utakmici nemamo što izgubiti. Moguće ih je pobijediti, ali nemamo imperativ pobjede. Idemo rasterećeni, ali po pobjedu. Kvalitetu imamo, ali ako se Pro Recco u početku odmah 'odlijepi' bit će teško – komentirao je za duList trener Đuho.

No neće samo momčadi Juga biti teško. U Soriju će ih dočekati dojučerašnji Jugaš Sandro Sukno koji je za sportnet.hr rekao:
– U Dubrovniku su mi prijatelji, tata mi radi u klubu, emocije će biti pomiješane, ali sada sam igrač Recca i moram razmišljati isključivo kao igrač Recca. Tim prije što mi je ovdje lijepo, odlično su me primili, baš sam se lijepo snašao.

Banner 300x250 DU 1

Trener Recca Giuseppe Porzio smatra kako bi im promjena trenera mogla otežati posao.
– Jug nam je i ove sezone najveći rival, ovog puta ne samo u Ligi prvaka nego i u Jadranskoj ligi. Činjenica da su promijenili trenera, da se vratio Đuho, mogla bi nam otežati posao, bit će motivirani, 'gristi' još i više. Bit će vrlo teško, Janović je u sjajnoj formi, Pavlović također, Joković, Dobud, Bušlje, Obradović, Vićan, sve su to vrhunski igrači – najavio je susret trener Porzio za sportnet.hr.

Iz Juga obavještavaju kako će se utakmica moći pratiti na SportItalia 2, a Pro Recco najavljuje da će se koristiti LED svjetla za linije 2 i 5 metara pa će užitak gledanja na tv-u biti veći.
 
 

Pročitajte još

JUDO KLUB URA NAGE Paula Palameta viceprvakinja!

Dulist

BEZ IZGUBLJENOG GEMA DO NASLOVA PRVAKA Daniel Dinata osvojio turnir u Alžiru

Dulist

Orsanova Stravaganza prva u cilju na drugoj etapi Viške regate

Dulist