Sport

‘VELIKO POSTIGNUĆE’ Prvi čovjek svjetskog juda pohvalio organizaciju Europskog kupa u Dubrovniku

'VELIKO POSTIGNUĆE' Prvi čovjek svjetskog juda pohvalio organizaciju Europskog kupa u Dubrovniku

Potvrda da je Europski kup u Dubrovniku pratila cijela judo zajednica stigla je i u vidu službenog dopisa poslanog na adresu Hrvatskog judo saveza (HJS) iz sjedišta Međunarodne judo federacije (IJF) u Budimpešti. Predsjednik IJF-a, Marius Vizer, čestitao je cijelom timu Hrvatskog judo saveza na čelu s predsjednicom HJS-a, Sandom Čorak.

-Želio bih izraziti iskrene čestitke na uspješnoj organizaciji Europskog kupa u Dubrovniku. Veliko je to postignuće koje donosi iznimnu sreću zbog ponovnog pokretanja judo natjecanja na međunarodnoj razini. Hrvatski judo savez je još jednom potvrdio vrhunske organizacijske sposobnosti i znanje, za što pohvaljujem Vas i Vaš cijeli tim – napisao je predsjednik Vizer te dodao ‘kako se nada da ćemo imati prilike uskoro organizirati i IJF natjecanje u Hrvatskoj’.

Podsjetimo kako će Hrvatska, uz Grand Prix Zagreb, ugostiti još dva velika europska natjecanja. Od 4. do 6. studenog u Poreču se održava Europsko prvenstvo za juniore, a od 7. do 8. studenog, također u Poreču, na rasporedu je Europsko prvenstvo za mlađe seniore.

Izvor: Hrvatski judo savez

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist